Кварцяний оголосив про розпуск Федерації футболу Волині

Кварцяний оголосив про розпуск Федерації футболу Волині

Кварцяний розпустить ФФВ. / Фото: ФК Волинь

Голова організації розповів про штрафи, які їй виставили.

Федерація футболу Волинської області (ФФВ) припинить свою діяльність - про це заявив голова організації, тренер "Волині" Віталій Кварцяний.

За його словами, податкова висунула ФФВ штрафи і пеню за колишні затримки у сплаті, сукупно - 22 тисячі гривень

"Після отримання інформації про нарахування пені і штрафу, дякуючи податковій службі і "турботі" держави про дитячий футбол, я вирішив провести конференцію, на якій розпустимо ФФВ.

Ми не будемо працювати, доки правила гри в фінансовій сфері настільки несправедливі стосовно фанатів футболу", - сказав Кварцяний.

На запитання, чи розуміє ситуацію Федерація футболу України, Кварцяний відповів, що "там тільки спромоглися провести конгрес, поаплодувати і роз'їхатися задоволеними".

"Мільйони пропали в двох збанкрутілих банках і всім добре... Голову ж державної фіскальної служби Романа Насірова всі вболівальники бачили на телеекранах під час футбольних матчів - сидить у віп-ложі і посміхається...

Як можна посміхатися, знаючи, що його фіскально-рекетирська організація забрала з Волині 40 мільйонів з клубу і 280 тисяч з федерації? Скільки можна було б зробити добрих справ для дітей та інших футбольних тем в області! То на додачу він ще й штрафує нас.

Хотів би, щоб президент ФФУ спитав в Насірова, з яким настроєм він їсть і спить разом із "ненародними" депутатами і заблукалими міністрами? Мені дивно, але це все вже не смішно. Куди йдемо?!

Чи зможе гра збірної України бути реально патріотичною та якісною, якщо у фундаменті (дитячий футбол і аматори) – ідіотизм та безвідповідальність", - резюмував Кварцяний.

Нагадаємо, з футбольного клубу "Волинь" знято 18 очок за невиконання рішень Дисциплінарного комітету ФІФА щодо заборгованості перед колишніми гравцями.

Повʼязані теми:

Наступна публікація