Легенда "Манчестер Юнайтед" вважає, що для чемпіонства "дияволам" має щастити в кожному матчі

Легенда "Манчестер Юнайтед" вважає, що для чемпіонства "дияволам" має щастити в кожному матчі

Шмейхель не вірить у свою колишню команду. / Фото: Sky Sports

Петер Шмейхель розкритикував Луї ван Галла після перемоги над "Ліверпулем".

Легендарний голкіпер "Манчестер Юнайтед" Петер Шмейхель розкритикував гру "червоних дияволів" у нинішньому чемпіонаті.

Після перемоги команди над "Ліверпулем" Шмейхель заявив, що виграти чемпіонський титул  їм допоможе лише удача в кожному окремому матчі.

"Не думаю, що "Манчестер Юнайтед" може виграти титул. Не думаю, що команда досить класно грає для цього. Вони не отримують задоволення від того, в який футбол грають. У грі з "Ліверпулем" їм пощастило набрати три очки.

Де Хеа зіграв винятково добре, у нього була ключова роль у тому, що МЮ залишився у грі. І коли у вас є гравець світового класу – Вейн Руні, щось завжди може статися, так і вийшло. Це два позитивних моменти в тому поєдинку.

Ван Гаал дуже захоплено розповідає, що вони зробили щось, над чимось працювали на тренуваннях - він нахвалює себе. Але якщо це той стиль гри, який повинен бути у "Манчестер Юнайтед", то я не думаю, що вони можуть виграти лігу, тому що тоді потрібно, щоб щастило у кожному матчі", – розповів Шмейхель.

Зазначимо, що Петер відіграв за МЮ 8 сезонів і провів у воротах 292 поєдинки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Алекс Фергюсон погодився увійти до тренерського штабу Райана Гіггза, якщо боси клубу поставлять валійця керувати командою замість Луї ван Гаала.

Повʼязані теми:

Наступна публікація