Лідер "Динамо" вважає, що гравцям команди слід переосмислити своє ставлення до роботи

Лідер "Динамо" вважає, що гравцям команди слід переосмислити своє ставлення до роботи

Ярмоленко вважає, що "Динамо" має змінюватися. / Фото: ФК Динамо Київ

Андрій Ярмоленко дав інтерв'ю після нічиєї проти "Чорноморця". 

Лідер київського "Динамо" Андрій Ярмоленко дав інтерв'ю програмі "Профутбол" після нічиєї проти "Чорноморця" у чемпіонаті України, в якому зізнався, що йому та партнерам слід переосмислити своє ставлення до роботи.

"Не хочеться переходити на особистості. У нас така хвороба в цьому сезоні. Обрізалися не тільки Хачеріді і Рибалка. Це у всіх може трапитися. "Ворскла" забивала нам після помилок в центрі поля. Потрібно бути більш концентрованими, краще розпоряджатися м'ячем і не допускати таких контратак. Всі команди проти нас обороняються і знають, що наша слабка сторона – контратаки. Нас про це попереджали, але щось йде не так.

Мотивація? Тренеру з боку видніше. Моя справа і справа кожного футболіста – тренуватися і доводити, що він гідний грати в основі. А говорити, що хтось в зоні комфорту...

Кожен повинен дивитися на себе і свою роботу. А міркувати з цього приводу – не той час. Потрібно спокійно сідати і думати, що не так, якщо ми в цьому році хочемо поборотися за чемпіонство. Якщо ж нас влаштує друге місце, то можна собі спокійно грати…Але я думаю, що "Динамо" – це не той клуб, якого влаштує друге місце. Тим більше, ще є "Зоря". Для нас є тільки перше місце. Нам треба переглянути своє ставлення і рухатися далі. Ще нічого не втрачено, але будь-яка наша наступна помилка може поставити хрест на чемпіонстві. Нам просто пощастило, що "Шахтар" втратив очки. 

Я знаю, що повинен більше забивати і більше віддавати гольових передач. Навіть порівняно з минулим сезоном. Поки що не виходить. Я працюю – це може підтвердити тренерський штаб і хлопці, але щось не виходить", – розповів Ярмоленко.

Нагадаємо, що керманич "Динамо" Сергій Ребров поскаржився, що Ярмоленка надто часто б'ють по ахіллам. 

Динамівець Ярмоленко: "Наступна помилка може поставити хрест на нашому чемпіонстві"

Динамівець Ярмоленко: "Наступна помилка може поставити хрест на нашому чемпіонстві"

Повʼязані теми:

Наступна публікація