Лідера російських фанатів знову депортували з Франції

Лідера російських фанатів знову депортували з Франції

Ілюстрація / Фото: Reuters

Раніше поліція Франція затримала понад 40 російських уболівальників, 20 з яких потім були вислані з країни.

Главу ВОФ Олександра Шпригіна знову депортували з Франції в Росію. Його посадили на літак з Парижа до Москви увечері у вівторок, 21 червня.

11 червня після закінчення матчу Росія-Англія на стадіоні "Велодром" в Марселі близько 30 російських уболівальників, прорвавши оточення стюардів, проникли в сектор з англійськими фанатами. У місті також виникали сутички між російськими та англійськими фанатами, місцевими жителями і поліцією перед матчем.

Після цього поліція Франція затримала понад 40 російських уболівальників, 20 з яких потім були вислані з країни, в тому числі і Шпригін. Однак 20 червня Шпригін був заарештований в Тулузі під час матчу збірної Росії з командою Уельсу. Він повернувся до Франції разом з трьома іншими уболівальниками, яких вигнали з Франції в суботу.

Нагадаємо, раніше поліція Франції зупинила автобус з 43 уболівальниками з Росії, які їхали з Марселя в Ніццу на гру проти Словаччини.

Додамо, що за поведінку російських уболівальників УЄФА наклав на російську збірну умовну дискваліфікацію, яка почне діяти у разі повторення порушень.

Повʼязані теми:

Наступна публікація