Лідери "Порту" можуть опинитися за ґратами

Лідери "Порту" можуть опинитися за ґратами

Халка можуть посадити на три роки / Фото: AFP

Португальська прокуратура висунула звинувачення проти Халка, Крістіана Сапунару, Елтона, Хорхе Фусіле та Крістіана Родрігеса.

П'яти футболістам португальського футбольного клубу "Порту" пред'явлені звинувачення в скоєнні агресивних дій відносно двох стюардів лісабонського стадіону "Да Луш".

Прокуратура Португалії висунула звинувачення проти лідерів та гравців основного складу "Порту" Халка, Крістіана Сапунару, Елтона, Хорхе Фусіле та Крістіана Родрігеса.

Прокурор вимагає наступні покарання для футболістів: Халку - позбавлення волі строком на три роки; Сапунару - позбавлення волі строком на п'ять років, оскільки він і раніше був учасником подібного інциденту. Щодо Елтона, Фусіле і Родрігеса, то португальські ЗМІ пишуть, що й ці футболісти можуть опинитися за ґратами.

Зазначимо, що інцидент стався ще 20 грудня 2009 року в підтрибунному приміщенні після матчу "драконів" проти свого найпринциповішого суперника "Бенфіки". Та гра закінчилася з рахунком 1:0 на користь "орлів". А футболісти "Порту" побили двох стюардів стадіону "Да Луш".

Нагадаємо, що "Порту" є одним з суперників донецького "Шахтаря" по групі G Ліги чемпіонів.

Читайте також:

"Зеніт" розгромив "Порту" у Лізі чемпіонів

"Шахтар" удев'ятьох поступився "Порту" у першому турі Ліги чемпіонів

"Анжи" пропонував за Халка 124 мільйони доларів

Повʼязані теми:

Наступна публікація