Ліга чемпіонів. Матчі 12 квітня: "Манчестер Сіті" - ПСЖ та "Реал" - "Вольфсбург"

Ліга чемпіонів. Матчі 12 квітня: "Манчестер Сіті" - ПСЖ та "Реал" - "Вольфсбург"

Фото: Reuters

У вівторок визначаться перші півфіналісти.

Результативна нічия у Парижі (2:2) дає перевагу "Манчестер Сіті" у домашній зустрічі з ПСЖ. Тоді як "Реалу" потрібно брати впевнений реванш на своєму полі у поєдинку з "Вольфсбургом" після 0:2.

⚽МАНЧЕСТЕР СІТІ - ПСЖ⚽

Перший матч на "Парк-де-Пренс" завершився нічиєю - 2: 2. Кевін де Брейне вивів гостей вперед, проте Златан Ібрагімович, чий удар з "точки" раніше відбив Джо Харт, все-таки домігся свого і відновив рівновагу. Здавалося, гол Адриена Рабьо принесе парижанам перемогу, але на 72-й хвилині Фернандіньо здобув для "городян" нічию.

⚽ "Сіті" може вперше в історії вийти у півфінал Ліги чемпіонів. Клуб вперше грає на стадії 1/4 фіналу. До цього команда в двох сезонах поспіль - 2013/14 і 2014/15 - поступалася "Барселоні" в 1/8-й фіналу.

⚽ ПСЖ грає в 1/4-й фіналу вчетверте поспіль. У 2013 і 2015 роках столичний клуб програв на цій стадії "Барселоні", а в 2014-му - "Челсі".

Дискваліфікація: Давид Луїс, Блез Матюйді (ПСЖ)

Травми: Делф, Компані, Фернандо, Туре, Харт (Манчестер Сіті) - Верратті, Ор'є, Пасторе (ПСЖ)

⚽РЕАЛ - ВОЛЬФСБУРГ⚽

Фото: Reuters

"Вольфсбург" веде в протистоянні після домашньої перемоги з рахунком 2:0. Німці завдали "Реалу" першої поразки в поточному розіграші завдяки голам Рікардо Родрігеса і Максиміліана Арнольда.

⚽ "Вершкові" пробилися в 1/4 фіналу вшосте поспіль. Вони долали цю стадію в п'яти останніх випадках і виграли дев'ять з десяти останніх чвертьфінальних протистоянь. Статистика "Реала" на цій стадії Кубка чемпіонів/Ліги чемпіонів: 26 підсумкових перемог і лише шість поразок.

⚽ "Вовки" проводять лише другий сезон в Лізі чемпіонів. Вони дебютували в кампанії 2009/10, а з другої спроби дісталися до плей-офф.

Травми: Абнер (Реал) - Юнг, Каліджурі (Вольфсбург)

Повʼязані теми:

Наступна публікація