Лікар збірної України розповів про жахливе отруєння гравців

Лікар збірної України розповів про жахливе отруєння гравців

Українські гравці потруїлися у Німеччині / Фото: AFP

Леонід Миронов зізнався, що найскладніша ситуація була з Денисом Гармашем, якому промивали шлунок.

Лікар збірної України Леонід Миронов розповів подробиці отруєння футболістів напередодні останнього спарингу перед Євро-2012 - проти збірної Туреччини.

"Почалося все з обіду - в понеділок, в день нашого переїзду з Вальзее в Інгольштадт. До вечора симптоматика отруєння з'явилася у масажиста Сергія Мироненка - він ледь знайшов в собі сили закінчити роботу з хлопцями.

Потім із загальною інтоксикацією і високою температурою звалився ваш покірний слуга. В чотири ранку до мене прийшов з тими ж проблемами Денис Гармаш.

Трохи пізніше поскаржилися на нездужання Тарас Михалик, Андрій Воронін, Артем Мілевський, Андрій Шевченко, Анатолій Тимощук", - поділився Миронов.

За його словами, сама найскладніша ситуація була з Гармашем, якому промивали шлунок.

"Вночі у нього була дуже сильна блювота - довелося промивати шлунок і застосовувати всі доступні мені на той момент методи дезінтоксикації.

На другому місці по важкості проблеми буву Михалик, якому були проведені схожі процедури.

Гармаш проти турків вийшов на поле з перших хвилин. Він дуже хотів грати і сказав перед матчем, що вже не відчуває себе зле. А після першого тайму надійшли скарги від Євгена Коноплянки та Мілевського", - додав лікар.

Нагадаємо, що після гри з Туреччиною (0:2) тренер збірної Олег Блохін заявив, що у команди були проблеми зі складом, адже відразу десять гравців отруїлися.

Повʼязані теми:

Наступна публікація