Лікарі збірних погодилися із найжорсткішою боротьбою з допінгом на Євро-2016

Лікарі збірних погодилися із найжорсткішою боротьбою з допінгом на Євро-2016

Лікарі збірних пообіцяли максимально боротися з допінгом. / Фото: Офіційний сайт УЄФА

Медики зобов'язалися гранично жорстко протидіяти застосуванню заборонених препаратів. 

Лікарі 24 збірних, що пробилися на Євро-2016, підписали хартію, в якій зобов'язалися допомогти УЄФА в боротьбі з допінгом і посприяти проведенню "чистого" турніру.

Хартія була підписана в Парижі в ході організаційного семінару для учасників фінальної стадії чемпіонату, яка розпочнеться 10 червня.

"Як лікар однієї з команд-учасників Євро-2016 збірних, я зроблю все необхідне, щоб допомогти УЄФА виконати свою місію - провести вільний від допінгу турнір.

Підписуючи хартію, підтверджую, що керівництво команди і/або медичний персонал будуть гранично жорстко протидіяти застосуванню допінгу і що всі гравці, які представляють нашу збірну, пройдуть відповідне навчання. Зобов'язуюсь дотримуватися антидопінгових правил УЄФА і оголошую беззастережну підтримку антидопінговій програмі УЄФА Євро-2016", - наголошується в хартії.

Нагадаємо, 2 березня антидопінгова робоча група УЄФА домовилася, що відтепер допінг-проби будуть зберігатися для майбутнього аналізу і можуть бути повторно досліджені в будь-який час.

Повʼязані теми:

Наступна публікація