"Ліверпуль" попросив вибачення у фанів за цінову політику і зарікся підвищувати вартість квитків

"Ліверпуль" попросив вибачення у фанів за цінову політику і зарікся підвищувати вартість квитків

Боси "Ліверпуля" визнали, що були неправі. / Фото: ФК Ліверпуль

"Червоні" пообіцяли 2 роки не підвищувати вартість квитків.

Протести вболівальників "Ліверпуля" проти нової цінової політики клубу дали результати.

На своєму офіційному сайті "червоні" опублікували звернення від клубних босів, в якому визнали свою неправоту, попросили вибачення у вболівальників і пообіцяли заморозити ціни на найближчі два роки.

"Дорогі вболівальники. Цей тиждень видався бурхливим. Від особи Fenway Sports Group і футбольного клубу "Ліверпуль" ми хочемо принести вам вибачення за всі незручності, пов'язані з ціновою політикою на квитки у сезоні-2016/17.

Нас дуже хвилюють ваші заяви про те, що ми не думаємо про вболівальників, що ми скупі і намагаємося отримати особисту вигоду за рахунок клубу. Але це зовсім не так.

З урахуванням того, що більшість виступила проти нашої цінової програми на квитки, очевидно, що ми помилилися. Більшість із вас негативно відреагували на те, що найдорожчий квиток коштуватиме 77 фунтів, висловивши надію, що клуб відмовиться від збільшення цін на квитки в нинішніх умовах. Вас почуто", – йдеться у заяві "Ліверпуля".

Нагадаємо, вболівальники дортмундської "Боруссії" викинули на поле тенісні м'ячі під час кубкового поєдинку зі "Штутгартом" у знак незгоди з підвищенням цін.

Повʼязані теми:

Наступна публікація