Льов: мені приємно було грати проти чудової України

Льов: мені приємно було грати проти чудової України

Йоахім Льов / Фото: AFP

Прес-конференція Йоахіма Льова після матчу Україна – Німеччина.

Головний тренер збірної Німеччини Йоахім Льов поділився враженнями від матчу зі збірною України, який завершився фантастичною нічиєю 3:3.

- Ми задоволені своєю грою, у нас було багато гольових моментів. Я очікував голів, забитих після того, як рахунок став 1:3, тому що у нас була велика перевага.

- Як Вам гра Тоні Крооса?
- Він грав незвичайну роль для себе і провів дуже хорошу гру.

- Як Ви поясните те, що збірна Німеччини двічі поступалася в два м'ячі по ходу гри?
- Було кілька помилок в обороні. Ми погано грали при розіграші стандартів, але пізніше ми це виправили. Радий, що гравці проявили зібраність.

- Ваша оцінки гри Цілера і Гетце?
- Я задоволений грою обох. Воротареві довелося складно в першому таймі, але потім він впорався зі своїм хвилюванням і у кінцівці зіграв дуже сильно. Гетце дуже щільно опікали, але в цілому він впорався зі своїм завданням.

- Чи згодні Ви, що українці перевершили Вас за кількістю гольових моментів? Кого б Ви могли виділити у складі української збірної?
- Збірна Україна показала себе дуже добре, відмінно боролася - за кожен м'яч, і мені приємно було грати проти неї. Виділю Шевченка і Тимощука, але були й інші, хто виділявся.

- Яку систему гри Ви обрали?
- Зазвичай ми граємо 4-4-2, але з Україною ми зіграли в три нападника - для хорошої команди зміна схеми гри це не проблема.

Читайте також:

Україна зіграла з Німеччиною у фантастичну нічию (відео)

Україна 3:3 Німеччина. Фотозвіт

Перед матчем Україна – Німеччина була тиснява біля входу на стадіон

Повʼязані теми:

Наступна публікація