Лозинський: "Динамо" і "Металіст" сьогодні переможуть

Лозинський: "Динамо" і "Металіст" сьогодні переможуть

"Динамо" сьогодні переможе, вважає Лозинський / Фото: DynamoMania.com

Володимир Лозинський поділився своїм прогнозом на матчі третього туру групового турніру Ліги Європи за участю українських команд.

Заслужений тренер України Володимир Лозинський поділився своїм прогнозом на матчі третього туру групового турніру Ліги Європи за участю українських команд.

"Динамо" - "Бешикташ" - 2:0

- Думаю, що "Динамо" отримає впевнену перемогу над "Бешикташем". Тим більше напередодні майбутнього поєдинку стамбульський клуб втратив голкіпера Рюшту Речбера, а іспанський капітан "орлів" Гуті не потрапляє в основний склад. Але є свої козирі і в "Динамо", орієнтуватися тільки на проблеми гостей ніхто не має наміру. Наприклад, хорошу форму набрав Шевченко і забиває практично в кожній зустрічі.

Про недооцінку суперника не може бути й мови. Так, в минулому сезоні "Динамо" двічі розгромило "Бешикташ", а ті поєдинки необхідно забути. А невиразна гра в останньому матчі національного чемпіонату проти "Волині", напевно, пояснюється тим, що кияни берегли сили для Ліги Європи.

"Мальме" - "Металіст" - 0:1

Що стосується "Металіста", то підопічні Мирона Маркевича просто зобов'язані обігрувати шведський "Мальме". Харків'яни зараз набрали хороший хід у чемпіонаті України, але експериментувати в майбутній зустрічі ніхто не збирається, адже ставка буде зроблена на результат.

Єдиний виняток - молодий Будник. Цей форвард добре проявив себе в останніх матчах "жовто-синіх" і, можливо, отримає шанс дебютувати в єврокубках, оскільки невідомо, чи вийде на поле травмований Марко Девіч.

"Стандард" - "Ворскла" - 2:0

"Ворсклу" чекає дуже непростий матч в Бельгії. Ймовірність того, що полтавчани повернуться додому "зі щитом", дуже мала. У команді Миколи Павлова багато молодих виконавців, яким банально не вистачає досвіду гри на європейській арені. Можливо, наступного року, якщо полтавці знову потраплять до Ліги Європи, їх результати будуть кращі.

Не варто забувати і про втому, яка могла накопичитися у гравців. Особливо це стосується ключового виконавця "Ворскли" Романа Безуса, який, крім поєдинків свого клубу, не так давно провів матч і за молодіжну збірну України.

Читайте також:

Футболісти "Шахтаря" заспівали українською мовою

Прогноз Буряка: "Динамо" переможе, "Металіст" зіграє внічию, а "Ворскла" програє

Тренер "Бешикташа": ми готові до бою з "Динамо"

Сьомін: з "Бешикташем" буде дуже важка гра

Маркевич очікує непростого матчу з "Мальме"

Повʼязані теми:

Наступна публікація