Луческу назвав перемогу "Шахтаря" над "Брагою" великим спектаклем і подякував Львову

Луческу назвав перемогу "Шахтаря" над "Брагою" великим спектаклем і подякував Львову

Мірча Луческу / Фото: ФК Шахтар

Румунський тренер зазначив, що його команда росте з кожним поєдинком.

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу прокоментував вихід команди у півфінал Ліги Європи.

У чвертьфіналі турніру "гірники" без проблем розібралися з португальською "Брагою". Жеребкування півфінальної стадії відбудеться сьогодні о 13:30 за київським часом.

"Вийшла дуже видовищна гра. Упевнений, усі щасливі, і публіка, яка сьогодні нас підтримувала, отримала масу задоволення. Впродовж практично всього матчу скандували: "Україна! Україна!" Це дуже приємно, дуже важливо. Команда з Донецька з такою теплотою була зустрінута та підтримана сьогодні тут, у Львові.

Зараз команда росте від поєдинку до поєдинку. З шести останніх ігор у Лізі Європи п'ять перемог і одна нічия. Це дуже важливо. Ми будемо готуватися до кожного наступного матчу і подивимося, що з цього вийде.

Як я і сказав, сьогодні був великий спектакль. Дуже цікавий матч. "Брага" продемонструвала сильну, зібрану комбінаційну гру на початку зустрічі. Потім ми намагалися ускладнювати її своїми контратаками, де дуже сильні такі футболісти, як Марлос і Коваленко. Я скажу одне: "Брага" могла зіграти краще вдома. Тут у нас була явна перевага", - розповів Луческу.

Нагадаємо, що у півфінал Ліги Європи і пробилася команда українця Євгена Коноплянки "Севілья".

Повʼязані теми:

Наступна публікація