Луческу вважає, що для перемоги над "Севільєю" його команді потрібне везіння та більше сміливості

Луческу вважає, що для перемоги над "Севільєю" його команді потрібне везіння та більше сміливості

Мірча Луческу / Фото: ФК Шахтар

Тренер "Шахтаря" сподівається, що його гравці будуть дбайливо ставитися до всіх своїх моментів на полі.

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу поділився думками щодо майбутнього матчу з "Севільєю" у півфіналі Ліги Європи.

Ця зустріч відбудеться 28 квітня у Львові.

"У півфіналі зустрічаються клуби рівня приблизно Ліги чемпіонів. Ви, напевно, бачили вчора матч "Манчестер Сіті" – "Реал". Настільки рівні команди, і на цій стадії набагато складніше забивати м'ячі. У півфіналах зазвичай ігри закінчуються з мінімальним результатом, суперники дуже добре вивчають одне одного. На цьому етапі змагань, звичайно, кожна з команд дуже хоче пробитися у фінал.

В минулих матчах ми провели багато голів. Крім всієї підготовки, яку ми проводимо, потрібна хороша підтримка, везіння і більше сміливості. Необхідно правильно інтерпретувати моменти, тому що граємо з дуже хорошою командою.

У складі "Севільї" дуже досвідчені футболісти, які пройшли через багато хороші європейські клуби. Зазвичай, коли такі футболісти в команді, завойовуються титули. Це досвідчені виконавці 28-30 років. Кожен з них знає, що робити на полі в тому чи іншому епізоді. Команду очолює кваліфікований тренер, який дуже добре тактично підкований, добре організовує гру. Сильна команда нашого рівня", - розповів Луческу.

Нагадаємо, раніше гравці "Севільї" помилувалися Львовом напередодні матчу з "Шахтарем".

Повʼязані теми:

Наступна публікація