Луческу залишає "Шахтар": у клубі не стали спростовувати чутки про "Трабзонспор"

Луческу залишає "Шахтар": у клубі не стали спростовувати чутки про "Трабзонспор"

Мірча Луческу може поїхати до Туреччини / Фото: ФК Шахтар

Про це розповів генеральний директор "гірників" Сергій Палкін.

Генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін прокоментував інформацію про можливий відхід наставника команди Мірчі Луческу до "Трабзонспора".

Палкін зазначив, що контракт румунського фахівця з "гірниками" закінчується в 2016 році, тому зацікавленість інших клубів – не сюрприз.

"Не дивно, що, як тільки його контракт із "Шахтарем закінчується, завжди є сильні клуби, які хотіли б бачити Мірчу Луческу в якості головного тренера. Якщо Містер очолить інший клуб, я впевнений, що його команда буде демонструвати яскравий, атакуючий футбол.

Питання укладення контракту з головним тренером — це суто прерогатива президента клубу. Тут повинна бути досягнута згода між клубом і тренером. У свою чергу, на рішення клубу про подовження контракту впливає багато факторів, одними з головних є: результати в чемпіонаті і Ліги Європи, а також ситуація на Донбасі.

З боку тренера має бути теж згода. Фактор того, що команда вже другий рік поспіль живе поза домом, також може вплинути на рішення Луческу подовжити контракт чи ні", - заявив Палкін.

Нагадаємо, раніше президент "Трабзонспора" підтвердив домовленість з Луческу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація