Лужний заявив, що не тренує "Карпати" і не відповідає за результат команди

Лужний заявив, що не тренує "Карпати" і не відповідає за результат команди

Лужний заявив, що не тренує "Карпати" і не відповідає за результат команди

Лужний на є головним тренером "Карпат" / Фото: ФК Шахтар

Тренер наголосив на тому, що зараз виконує функції спортивного директора.

Головний тренер "Карпат" Олег Лужний розповів про свої обов'язки та перспективи у львівському клубі.

За словами спеціаліста, зараз він виконує функції спортивного директора, тому не відповідає за результат першої команди.

"Я здивований, що ваші колеги постійно пишуть про першу команду "Карпат" як команду Лужного. Про мене постійно пишуть — головний тренер. Коли відбувалася моя презентація, мене назвали головним тренером усього клубу. А головний тренер першої команди — Безуб'як.

Люди мають правильно мене зрозуміти. Я не відповідальний за результат першої, другої або третьої команди. У мене є домовленість з президентом "Карпат" Петром Димінським про те, що я буду головним тренером клубу до травня місяця. За цей час я придивлюсь до команд, розгляну проблеми, відзначу позитивні моменти. Оціню наскільки футболісти та тренери відповідають рівню клубу. І після цього, у травні місяці ми з Петром Петровичем і поговоримо про подальшу співпрацю. Якщо ми домовимось, буде результат.

Мене просто дивує що пишуть. Я читаю у ЗМІ: "Команда Лужного виграла". Я до цього не маю жодного стосунку. Я буду відповідальним за перемоги та поразки, коли вестиму тренувальний процес", - розповів Лужний.

Нагадаємо, раніше гендиректор "Карпат" Юрій Дячук-Ставицький заявив, що саме Лужний є головним тренером команди, а Володимир Безуб'як – його асистент.

Повʼязані теми:

Наступна публікація