"Манчестер Сіті", "Челсі" і "Ліверпуль" пробилися до чвертьфіналу Кубка Ліги

"Манчестер Сіті", "Челсі" і "Ліверпуль" пробилися до чвертьфіналу Кубка Ліги

Даніель Старрідж вивів "Челсі" у чвертьфінал Кубка Ліги / Фото: AFP

"Городяни" розтрощили "Вулверхемптон", "аристократи" лише в екстра-таймі перемогли "Евертон", а "червоні" здолали "Сток Сіті".

У середу, 26 жовтня, відбулися заключні матчі 1/8 фіналу Кубка англійської Ліги. "Манчестер Сіті", "Ліверпуль", "Челсі" і "Блекберн Роверс" вибили з подальшої боротьби "Вулверхемптон", "Сток Сіті", "Евертон" і "Ньюкасл Юнайтед" відповідно.

"Челсі" у важкій боротьбі здолав на виїзді "Евертон". Команда Андре Віллаш-Боаша відкрила рахунок у першому таймі, але на початку другого залишилася вдесятьох після вилучення голкіпера Росса Тернбулла. Петр Чех, який вийшов з лави запасних, відбив і 11-метровий, і добивання. І все-таки "ірискам" вдалося зрівняти рахунок в кінцівці. А на початку другого екстра-таму Даніель Старрідж вирвав для своєї команди перемогу - 1:2.

"Манчестер Сіті" продовжив низку яскравих перемог, здолавши на виїзді "Вулверхемптон" з рахунком 5:2. "Городяни" першими пропустили, але під завісу тайму протягом трьох хвилин забили 3 голи. У другому таймі "Сіті" ще двічі засмутив суперника, а вовки спромоглися відповісти лише одним точним ударом.

"Ліверпуль" здобув вольову перемогу над "Сток Сіті". "Гончарі" відкрили рахунок незадовго до перерви, але в другому таймі пропустили швидкий гол - прекрасний удар вийшов у Луїса Суареса. Під кінець матчу уругваєць оформив дубль, вивівши свою команду до чвертьфіналу турніру.

Справжнє шоу влаштували на "Евуд Парк" "Блекберн Роверс" і "Ньюкасл Юнайтед". "Бродяги" забили два голи і впевнено йшли до перемоги, але в компенсований час "сороки" зрівняли рахунок, перевівши гру в екстра-тайм. Тут удача виявилася на боці господарів: вирішальний гол на 120-й хвилині оформив Гаель Живе - 4:3.

Додамо, що жеребкування чвертьфінальних матчів Кубка Ліги, куди також пробилися "Арсенал", "Манчестер Юнайтед", "Кардіфф Сіті" і "Крістал Пелас", відбудеться в найближчий уїкенд.

СТОК СІТІ - ЛІВЕРПУЛЬ - 1:2
Голи: Джонс 44 - Суарес 54, 85

ВУЛВЕРХЕМПТОН - МАНЧЕСТЕР СІТІ - 2:5
Голи: Мільяш 18, О'Хара 65 - Джонсон 37, Насрі 39, Джеко 40, Де Вріс 50 (авт), Джеко, 64

БЛЕКБЕРН РОВЕРС – НЬЮКАСЛ ЮНАЙТЕД - 4:3
Голи: Рочіна 5, Якубу 64 (пен), Педерсен 99, Живе 120 - Гафрі 90, Кабайе 90, Ловенкрандс 105 (пен)

ЕВЕРТОН - ЧЕЛСІ - 1:2
Голи: Саа 83 - Калу 38, Старрідж 116

Читайте також:

"Арсенал" і "Манчестер Юнайтед" вийшли в чвертьфінал Кубка Ліги

ФІФА назвала номінантів на "Золотий м'яч"

"Барселона" вимучила перемогу над аутсайдером (відео)

Повʼязані теми:

Наступна публікація