"Манчестер Юнайтед" офіційно оголосив про довгоочікуванний перехід Погба

"Манчестер Юнайтед" офіційно оголосив про довгоочікуванний перехід Погба

Поль Погба / Фото: Reuters

23-річний футболіст провів у складі "Ювентусу" чотири сезони.

"Манчестер Юнайтед" повідомив, що французький півзахисник Поль Погба завершив свій трансфер з італійського клубу "Ювентус" і приєднується до команди "червоних дияволів" за контрактом на п'ять років і з можливістю його подовження ще на один рік.

Про це йдеться на сайті англійського футбольного клубу.

23-річний футболіст провів у складі "Ювентусу" чотири сезони, грав 124 матчі і забив 28 голів. Він приєднався до "Юве", перейшовши з "Манчестера" у 2012 році.

Сам Погба зазначив, що радий знову долучитися до складу "МЮ": "Він завжди був клубом, який мав особливе місце в моєму серці, і я справді з нетерпінням чекаю початку роботи з Жозе Моурінью. Я отримав насолоду від часу, проведеного в "Ювентусі" і маю фантастичні спогади про великий клуб з гравцями, яких вважаю друзями. Але я відчуваю, що настав час, щоб повернутися на Олд Траффорд. Я завжди любив грати перед уболівальниками і не можу дочекатися, щоб внести свій внесок до команди. Це справді той клуб для мене, де я зможу досягти всього в грі, чого я хочу".

Водночас тренер манкуніанців Жозе Моурінью сказав, що Погба є одним з найкращих гравців в світі і буде головною частиною команди, яку фахівець збирається побудувати.

"Він швидкий, сильний, забиває голи і читає гру краще, ніж більшість старших за нього гравців", - цитує Моурінью прес-служба клубу АПЛ.

"Ювентус" підтвердив, що "Манчестер" заплатив за футболіста € 105 млн. Загальна сума, разом з виплатами агенту і купівлею прав на зображення футболіста, становить € 140 млн.

Раніше найдорожчим футболістом в історії був Гарет Бейл, за якого "Реал" заплатив "Тоттенхему" € 100 млн.

Повʼязані теми:

Наступна публікація