Маркевич очікує непростого матчу з "Мальме"

Маркевич очікує непростого матчу з "Мальме"

Мирон Маркевич / Фото: fcmetalist.ua

Прес-конференція Мирона Маркевича напередодні матчу 3-го туру Ліги Європи "Мальме" – "Металіст".

Головний тренер харківського "Металіста" Мирон Маркевич упевнений, що його команду чекає нелегке протистояння зі шведським "Мальме" у матчі 3-го туру групового турніру Ліги Європи.

- Я думаю, що буде непростий матч для нас. Ми прекрасно знаємо, що для "Мальме", гра проти нас - це останній шанс зачепитися за Лігу Європи. Ми серйозно готуємося і налаштовуємо футболістів.

- Що вас найбільше турбує перед матчем?
- Ми приїхали повним складом. Єдине, ми будемо думати, хто буде грати. Ми прекрасно розуміємо, що "Мальме" буде намагатися зіграти на контратаках. Головне - не допустити такого, як з "Аустрією". Це основне.

- Чи зможе "Мальме" здивувати?
- Команда тактично грамотна і сильна фізично. У їхньому складі є високі нападники, також можу виділити і Рікардіньо, який грає у півзахисті. Ми готуємося до гри, але найбільше боїмося стандартів. В останньому матчі з "Чорноморцем" у нас були проблеми, але, я думаю, що ми будемо більш зосереджено грати.

- Мироне Богдановичу, ви бачили гру "Мальме" вживу?
- Тільки на DVD записах

- Ви бачили ігри у Лізі Європи?
- Так, і також бачив ігри "Мальме" в національному чемпіонаті. Команда дуже хороша, я бачив матч проти "Глазго Рейнджерз" - "Мальме" були кращими, вони заслужено виграли. Бачив також матч із загребським "Динамо", думаю, що навіть за рахунку 2-0, у шведів були можливості забити ще й третій гол. Тому думаю, що матч для нас буде нелегким.

- У вашій команді багато латиноамериканців. Ви віддаєте перевагу швидкому футболу?
- Так, ви вірно сказали, ми любимо швидку гру. У нас грають хлопці з Аргентини, Бразилії, вони дуже технічні, воліють гратися з м'ячем.

Читайте також:

Ліга Європи. Матч-центр 3-го туру

Сьомін: з "Бешикташем" буде дуже важка гра

"Металіст" прилетів у Швецію на матч Ліги Європи

Турки замовили у "Динамо" 15 кілограмів льоду в кубиках

Повʼязані теми:

Наступна публікація