Маркевич висловив свої претензії фанатам "Дніпра"

Маркевич висловив свої претензії фанатам "Дніпра"

Маркевич відповів уболівальникам. / Фото: ФК Дніпро

Тренер нагадав, чому два матчі команда грала без глядачів, а також відзначив напівпорожній стадіон на останній грі.

Керманич дніпропетровського "Дніпра" Мирон Маркевич після розгрому "Русенборга" (3:0) зауважив, що з хорошим настроєм ідуть у відпустку.

"3:0 адже виграли. Знаєте, була у мене розмова з генеральним директором, і він мене запевнив, що по закінченню другого кола президент включиться, щоб зробити хорошу серйозну команду.

Я взяв ці слова як добрий знак, так що настрій покращився", - зазначив тренер.

Він також прокоментував звернення фанатів, в якому пишуть, що своєю критикою футболістів Маркевич "переходить межу такту і взаємоповаги".

"Повинен сказати, що за півтора року я ні на кого з футболістів не підвищив голос. Жодного разу не було, що я виходив з себе. Так, якщо футболіст не біжить назад, і нам забивають гол, я це показую йому на розборі гри. Ясно, що це не всім футболістам подобається.

Але, повторюся, жодного разу за півтора року в "Дніпрі" і взагалі за 10 останніх років я ні на кого з футболістів не підвищив голос. Але, знаєте, це дуже сильно мусується зараз. Не знаю, звідки це йде. І мені неприємно це чути.

Вболівальники мають право говорити, але і в мене є претензії до вболівальників. Чому ми два матчі грали без глядачів? Може, ми б навесні грали в єврокубках. Крім того, я розумію, що зараз, може, не всі хочуть ходити на футбол, але команда відкриває сезон після фіналу Ліги Європи, а напівпорожній стадіон.

Так що у мене теж є претензії до вболівальників. Команду потрібно підтримати саме, коли їй важко, а не тільки поплескати, коли все добре. Це відступ, але неприємні всі ці написи", - сказав Маркевич.

Нагадаємо, "Дніпро" після фіналу Ліги Європи минулого сезону, в нинішньому вилетів із турніру за тур до кінця групового етапу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація