Майбутнє "Таврії" вирішиться, коли Крим увійде до складу Росії - Бойцан

Майбутнє "Таврії" вирішиться, коли Крим увійде до складу Росії - Бойцан

Бойцан каже, що подальші плани "Таврії" залежать від результатів референдуму. / Фото: dynamo.kiev.ua

Сімферопольський клуб рухатиметься в ногу з "бажанням людей".

Генеральний директор сімферопольської "Таврії" Олександр Бойцан прокоментував майбутнє клубу у зв'язку з незаконним референдумом у Криму.

"Ми - спортивний клуб і досить далекі від політики. Основна складова для нас - спортивна . Але ми не можемо залишатися осторонь від того, що відбувається в нашій республіці . Ми поважаємо вибір людей, які тут проживають. Це не лише їхній вибір, а й людей, які знаходяться у нас в команді.

Думаю, що політики візьмуть правильні політичні та юридичні рішення і зрозуміють, що народ дозрів для цього. Сподіваюся, що все пройде в рамках правового поля, без шуму і пилу. Тільки-но це відбудеться і республіка увійде до складу Російської Федерації, можна буде говорити і про подальші кроки спортивного клубу "Таврія", - сказав Бойцан.

Він наголосив, що у клубі будуть рухатися в ногу з бажаннями людей та вболівальників.

"Спочатку потрібно привести вибір людей до спільного знаменника. Повинні бути вжиті відповідні документи та політичні рішення.

Сподіваюся, що у політиків вистачить сили волі і думки, щоб правильно це зробити. А далі дійде справа і до спортивного життя республіки", - резюмував гендиректор.

Нагадаємо, Максим Калініченко назвав нісенітницею перехід "Таврії" в чемпіонат Росії.

Повʼязані теми:

Наступна публікація