Маємо скористатися тим, що трибуни гнатимуть "Севілью" уперед – Луческу

Маємо скористатися тим, що трибуни гнатимуть "Севілью" уперед – Луческу

Луческу вважає, що гра надасть "Шахтарю" багато варіантів. / Фото: ФК Шахтар

Тренер "гірників" розповів про матч-відповідь півфіналу Ліги Європи. 

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу поділився очікуваннями від другого матчу проти "Севільї" у рамках півфіналу Ліги Європи.

"Ми не дуже багато помилок припустилися у першому поєдинку. Помилка була на перших хвилинах, коли нам забили м'яч. Попрошу своїх футболістів бути більш уважними, тому що суперник має в складі дуже досвідчених виконавців, які знають, як діяти в тій чи іншій ситуації.

Завтра на нас чекає складний поєдинок. "Севілья" - команда якраз для єврокубків. У ній немає молодих гравців, всі досвідчені футболісти, які пройшли низку провідних клубів. Очолює цю команду сильний тренер, який якісно вивчає суперника і дуже добре ставить гру.

Подивимося, як будуть розвиватися події. Це ваша думка, що ми будемо ризикувати. Матч надасть дуже багато варіантів. Тому подивимося, як будемо діяти. Все буде залежати від того, як будуть діяти господарі поля. Їх напевно буде підганяти публіка, яка заповнить стадіон. І ми теж повинні це використовувати.

Я думаю, що обидва колективи вийдуть на поле майже в тих же складах, що і в першому матчі. З тією лише різницею, що цього разу команди знають один одного ще краще, ніж перед минулою грою", - розповів керманич "Шахтаря" на передматчевій прес-конференції.

Нагадаємо, що у своєму попередньому матчі "Шахтар" вдома розгромив київське "Динамо".

Повʼязані теми:

Наступна публікація