Менеджер "короля циган" Ф'юрі пожалівся, як важко домовитися про реванш з командою Кличка

Менеджер "короля циган" Ф'юрі пожалівся, як важко домовитися про реванш з командою Кличка

Команда Ф'юрі cкаржиться, що важко домовитися з представниками Кличка. / Фото: Reuters

Мік Хеннесі повідомив, що сторони ніяк не можуть дійти згоди щодо місця і дати поєдинку. 

Промоутер британця Тайсона Ф'юрі (який називає себе "циганським королем") Мік Хеннесі розповів, як проходять перемовини про матч-реванш між його підопічним та Володимиром Кличком.

"Я і Бернд Бенте спілкуємося по три-чотири рази на день. Дуже, дуже складно визначитися з датою, місцем, телебаченням. Ми намагаємося знайти найкраще місце і кращий день, щоб зробити це, але поки не прийшли до рішення.

У нас було багато пропозицій з усього світу: з Америки, Східного і Західного узбережжя, з ОАЕ. Також є кілька нових пропозицій. Ми намагаємося знайти найкращий варіант для обох бійців.

Просто зараз це може бути будь-який з цих місяців, залежно від місця і телебачення. Це може бути травень, червень або липень навіть. Обидва боксери повинні бути готові, коли ми досягнемо угоди.

Нам потрібен великий об'єкт, нам потрібен стадіон, ми повинні зробити щось особливе з цим. Це серйозне завдання для нас. Якщо ми не організуємо реванш, багато людей скаже, що Ф'юрі пощастило тієї ночі, що Кличко не був самим собою. Реванш дає Тайсону шанс розвіяти всі сумніви.

Ми знаємо, що Володимир готується. Він цього хоче. Він незадоволений поточний стан справ. Завдяки цьому ми знову побачимо відмінний бій", – розповів Хеннесі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося що влітку 2016-го Володимир Кличко збирається виступити на "Олімпіаді" в Ріо.

Повʼязані теми:

Наступна публікація