Мессі загрожує до шести років в'язниці

Мессі загрожує до шести років в'язниці

Мессі у в'язницю? / Фото: Фото EPA/UPG

Згідно з нормами кримінального законодавства Іспанії, несплата податків карається позбавленням волі від 2 до 6 років.

Неймовірно, але аргентинський нападник "Барселони" Ліонель Мессі може опинитися за ґратами. Згідно з нормами Кримінального Кодексу Іспанії, за несплату податків Мессі та його батькові загрожує від двох до шести років позбавлення волі.

Нагадаємо, що податкові органи подали скаргу на Мессі та його батька у прокуратуру Барселони. У заяві йдеться про суму в 4 мільйони євро, яку Ліонель та його батько не заплатили з 2007 по 2009 роки.

Але сам футболіст заявив, що він ніколи не ухилявся від сплати податків.

"Ми щойно дізналися в ЗМІ про звинувачення від іспанських податкових органів. Нас дивують такі новини, оскільки ми ніколи не робили ніяких правопорушень. Ми завжди виконували всі наші податкові зобов'язання, дотримуючись порад наших податкових консультантів. Саме вони й подбають про те, щоб ситуація прояснилася", - заявив Мессі.

"Я дуже здивований, що на нас надійшла скарга до прокуратури Барселони. Ми завжди платили податки і ніколи не переставали цього робити. Юристи Лео вже знають про ситуацію, що склалася, тож найближчим часом ми займемося цією справою", - додав Хорхе Орасіо Мессі, батько футболіста.

Повʼязані теми:

Наступна публікація