Михалик: Годуляна бити не збирався, нецензурну лексику не вживав

Михалик: Годуляна бити не збирався, нецензурну лексику не вживав

Тарас Михалик поводив себе адекватно

Тарас Михалик запевнив, що у нього не було ніякого грубого конфлікту з Годуляном після матчу з "Таврією".

Захисник київського "Динамо" Тарас Михалик розповів, чому головний арбітр матчу проти сімферопольської "Таврії" Віталій Годулян заніс його прізвище у рапорт з поясненням: "після закінчення матчу при вході в підтрибунне приміщення Михалик висловлював невдоволення діями арбітра, що призвело до конфлікту з органами правопорядку".

- Я задав Годуляну всього одне запитання, причому в коректній формі. Але арбітр сховався за представниками правоохоронних органів. Одна людина з "Беркута" спробувала відштовхнути мене ліктем, а я у відповідь відштовхнув його. Ось і все. Не сказав би, що відбувся якийсь грубий конфлікт. Я нікого не образив.

- Про що ви запитували Годуляна?
- У нього краще запитайте. Повторюся: нецензурну лексику я не вживав, поводився адекватно. Я сам не прихильник образ. Задав людині запитання - він не відповів, закрився міліцією, а мене спробували викинути звідти... Правда, у них це погано вийшло.

- Щодо неспортивної поведінки Мілевського і Ярмоленка. Чим можете виправдати своїх партнерів?
- Я ніколи не стану виправдовувати таку поведінку. Хоча, будучи на їхньому місці, міг би вчинити так само. Все це, звичайно, неправильно, але усвідомлюєш неправоту набагато пізніше. Грубо кажучи, приїхав додому, переночував, охолонув і зрозумів, що не мав рацію. А зопалу все буває. Адже футбол - це емоції ...

- Все б нічого, якби в наступному турі "Динамо" не довелося грати з прямим конкурентом за медалі. А Ярмоленко і Мілевський - лідери команди...
- Згоден, про це треба було подумати... Такі речі бажано враховувати. Але хлопців теж можна зрозуміти: під час матчу в Сімферополі вони думали тільки про перемогу, а не про наступний матч з "Металістом".

Читайте також:

Лікар "Динамо" розповів про стан Шовковського, Михалика і Попова

Мілевський обматюкав Годуляна, а Михалик ледве не побив

"Динамо" порушило fair-play у чемпіонаті України

Сьомін: це була справжня війна на футбольному полі

"Динамо" зазнало невдачі у матчі з "Таврією"

https://tsn.ua/prosport/milevskiy-obmatyukav-godulyana-a-mihalik-ledve-ne-pobiv.html

Повʼязані теми:

Наступна публікація