Мілевський заборгував українському банку кругленьку суму

Мілевський заборгував українському банку кругленьку суму

Футболіст не лише справно забивав, а й забував сплатити кредит.

Екс-гравця "Динамо" та збірної України Артема Мілевського хочуть бачити в Україні. Щоправда, не в одному з українських клубів, а в Голосіївському суді.

Футболіста сьогодні чекали на слуханні. Однак, той на засідання суду не прийшов. Так само не з'явилися і його представники.

У суді Мілевського чекають не через гру, а через гроші. До екс-гравця української збірної та столичного "Динамо" позивається "ПриватБанк". Виявляється, футболіст не лише справно забивав, а й забував сплатити кредит, повідомляє ТСН.

Із банком, кажуть у службі безпеки фінустанови, Мілевський спілкування уникає, кредиту не платить узагалі. Суму боргу в службі безпеки банку не розголошують. Про її розмір можна судити хіба за заставою. Її, між іншим, Мілевський розбив у Туреччині.

"Заставне майно - автомобіль Феррарі - розбитий після ДТП і знаходиться за межами України", - розповів представник служби безпеки "ПриватБанку" Олег Зайченко.

Агент футболіста Олександр Панков каже, про судове слухання вперше дізнався від ТСН.

"Спасибі за інформацію. Мені важко про це щось сказати. Мені потрібно у Артема дізнатися, чи брав він ці гроші ... Я не володію такою інформацією", - зазначив Панков.

Засідання перенесли на 29 серпня. Футболіста ще раз повідомлять щодо розгляду справи. Щоправда, в останній момент суд вирішив не подавати оголошення в газети.

Якщо ж Мілевський чи його представники проігнорують суд, рішення можуть ухвалити і без них. Це звична практика в спорах із банками, кажуть юристи.

Артем Мілевський проігнорував виклик Голосіївського суду на слухання

Артем Мілевський проігнорував виклик Голосіївського суду на слухання

Повʼязані теми:

Наступна публікація