"Міля". Дивись документальний фільм про Артема Мілевського

"Міля". Дивись документальний фільм про Артема Мілевського

Канал 2+2 розповість історію епатажного футболіста.

Артем Мілевський - один із найвідоміших і "улюблених" пресою українських футболістів. На піку футбольної кар'єри Артем був "зіркою" не тільки спортивних видань, але й таблоїдів.

Шикарні вечірки, бурхливі романи, захоплення нічним життям, автомобільні аварії – в певний момент про позафутбольні подвиги "Мілі" заговорили набагато більше, ніж про майстерно забиті голи. І переведення восени 2012-го в дубль "Динамо", і відхід в турецький "Газіантепспор" не стали великим сюрпризом для вболівальників.

Сьогодні 31-річний Мілевський - нападник футбольного клубу "Конкордія" з невеликого румунського містечка К'яжна, каже, що всім задоволений і щасливий, що може грати у футбол.

Документальний фільм "Міля" розповідає про те, як складалася кар'єра Мілевського в останні роки. Як колись один з найперспективніших гравців київського "Динамо" і національної збірної оцінює події, які призвели до його відходу з "Динамо".

"Мене це не змінило і не змінить ніколи. Я продовжую грати в футбол, для мене це дуже важливо для мене все тут складається", – зазначив Мілевський в інтерв'ю журналістам 2+2.

Про абсолютно різного Артема розкажуть друг Олександр Алієв, телеведуча Валерія Крук, з якою, за чутками, футболіст був заручений, і яку досі називає "найкращою жінкою у своєму житті", менеджер і друг "Мілі" Олександр Панков, президент київського "Динамо" Ігор Суркіс.

Глядачі "2+2" дізнаються, чому шлях для Мілевського в "Динамо" закритий назавжди, що змусило президента клубу відправити свого форварда в армію, як любитель нічних клубів і гучних вечірок переживає життя в провінції і чому вважає себе щасливою людиною.

Прем'єра документального фільму "Міля" відбудеться на каналі "2+2" у неділю, 5 червня, о 22:45, одразу після програми "Профутбол".

Повʼязані теми:

Наступна публікація