МОК стурбований "критичною" ситуацією з підготовкою до Олімпіади-2016 в Бразилії

МОК стурбований "критичною" ситуацією з підготовкою до Олімпіади-2016 в Бразилії

Бразилія змусила МОК турбуватися. / Фото: facebook.com/rio2016

В організації говорять про погану підготовку до Ігор, але плану "Б" немає.

Міжнародний олімпійський комітет (МОК) стурбований темпами підготовки до Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро. Про це заявив віце-президент організації Джон Коутс.

Коутс, який шість разів відвідував Ріо-де-Жанейро у якості члена координаційної комісії, зазначив, що підготовка міста до Олімпіади "ніколи ще не була настільеи поганою".

Крім того, щоб не зірвати проведення Ігор, МОК пішов на безпрецедентні заходи по впровадженню своїх представників у місцевий оргкомітет.

При цьому, за його словами, "ситуація на землі залишається критичною". Адже будівництво деяких арен ще навіть не почалося. Крім того розвиток інфраструктури йде недостатніми темпами, а в місті "існують соціальні проблеми, які потрібно вирішувати".

"Але у нас немає плану "Б". Ми все одно збираємося в Ріо. Ми сильно стурбовані. Багато чого, дуже багато чого ще не готове. Але ми повинні все встигнути, інакше в МОК не мислять", - додав Коутс.

Зазначимо, що Ігри-2016 пройдуть у Ріо з 5 по 21 серпня.

Нагадаємо, що на Олімпіаду-2016 збирався наш Володимир Кличко, проте його шанси завоювати друге олімпійське "золото" залишаються примарними.

Повʼязані теми:

Наступна публікація