Моурінью "наїхав" на своїх гравців після поразки від "Лестера"

Моурінью "наїхав" на своїх гравців після поразки від "Лестера"

Жозе Моурінью переконаний, що його футболісти не мають права називати себе зірками. / Фото: Reuters

"Особливий" знову звинуватив в поразці когось іншого.

Головний тренер "Челсі" Жозе Моурінью вважає, що гравці його команди не мають права називати себе топ-футболістами після поразки від "Лестера".

Зазначимо, що лише днем раніше Жозе заявив, що хоче продовжити співпрацю з "синіми" ще на 10 років.

"Не думаю, що мені потрібно звертатися до ради директорів з проханням виділити 50 або 100 мільйонів на трансфери через те, що у нас погані гравці. Це наші футболісти, і ми повинні вирішувати поставлені завдання з ними. Ті, хто не показує хорошу форму, повинні відчути удар по самолюбству, по своїй самооцінці. Вони повинні зробити все, щоб без зайвих слів добитися результату.

Не думаю, що вони мають право відчувати себе топ-гравцями або суперзірками. Зараз їм потрібно стримати свою гордість, подивитися на гравців "Лестера" і визнати, що саме вони зараз є зірками і топ-футболістами. Вони повинні подивитися на "Сандерленд" або "Уотфорд" і сказати: "Ми зараз на одному рівні з вами", - розповів Моурінью.

Нагадаємо, раніше "особливий" висловив впевненість, що власник "Челсі" Роман Абрамович не наважиться відправити його у відставку, незважаючи на жахливі результати команди.

Повʼязані теми:

Наступна публікація