На матчі Євро-2012 продано 95% квитків

На матчі Євро-2012 продано 95% квитків

На маті Євро-2012 залишилося 5% квитків / Фото: ukraine2012.gov.ua

За 95 днів до Євро-2012 у "касах" УЄФА залишилося лише 5% квитків на матчі.

На матчі Євро-2012 в Україні вже залишилося лише 5-10% невикуплених квитків. Про це розповів директор турніру Маркіян Лубківський.

"Ми очікуємо на великий ажіотаж. Підтвердження цьому – динаміка продажу квитків. Наші стадіони вже сьогодні заповнені на 90-95%", - зазначив Лубківський.

За словами Лубківського, до України приїдуть не лише вболівальники з квитками, але й без них. Тому очікується багато гостей турніру.

"Жеребкування розпорядилось так, що команди, які традиційно приїжджають у супроводі багаточисельної армії вболівальників – Німеччина, Нідерланди, Швеція, Англія – будуть грати в Україні.

Тому недостачі спілкування у нас не буде. Приїдуть гості з різних кутків світу, заявки на квитки надійшли з 206 країн і територій", – додав керівник місцевого оргкомітету.

Зазначимо, що 3 березня завершився термін подачі заявок на квитки на матчі Євро-2012 за національною квотою Федерації футболу України.

Загалом, є ще кілька способів отримати заповітні тікети. Зокрема, через платформу перепродажу, яка буде діяти до 10 квітня.

Окрім цього, у березні на офіційному сайті УЄФА може бути оголошений продаж квитків, які залишились невикупленими за квотами федерацій.

Повʼязані теми:

Наступна публікація