На Мілевському вже поставили хрест, а він змінився - агент

На Мілевському вже поставили хрест, а він змінився - агент

Артем Мілевський - гравець Хайдука / Фото: hajduk.hr

Агент Мілевського розповів, як Артем потрапив до "Хайдука".

Відомий український нападник Артем Мілевський успішно пройшов медичне обстеження і найближчим часом буде представлений як гравець титулованого хорватського клубу "Хайдук" Спліт.

Агент футболіста Александр Панков розповів подробиці, як Артем потрапив до "Хайдука".

"Ми з Артемом вибрали Хорватію з кількох причин. По-перше, це імідж клубу. Другий момент - те, що "Хайдук" грає в єврокубках і бореться за чемпіонство країни. Ну а третій фактор, теж важливий, - Мілевського в клубі хотів бачити особисто головний тренер - Ігор Тудор, який свого часу грав за італійський "Ювентус", - сказав агент в інтерв'ю kp.ua.

На Мілевського претендували ще кілька клубів - з грецької Суперліги та з чемпіонату Португалії -, які пропонували майже однакові фінансові умови. Артем обрав Спліт.

"Для Артема зараз найголовніше - грати, набрати кращі кондиції. Я в нього дуже вірю. Багато людей поставили на Мілевському хрест. Але я знаю, як у нього помінялася життєва філософія і як він подорослішав. Якщо Артем докладе всіх зусиль, то ще повернеться на свій рівень і знову допоможе збірній України", - переконаний Панков.

Мілевський обрав у "Хайдуці" футболку з номером 99.

Сторінка Мілевського на офіційному сайті Хайдука / Фото: hajduk.hr

Повʼязані теми:

Наступна публікація