Надаль переміг Джоковича у фантастичному півфіналі Roland Garros 2013

Півфінальна битва Надаля і Джоковича тривала 4 години 38 хвилин.

Іспанець Рафаель Надаль переміг серба Новака Джоковича у п'ятисетовому півфінальному матчі на Відкритому чемпіонаті Франції з тенісу - Roland Garros-2013.

Рахунок матчу 3:2 (6:4, 3:6, 6:1, 6:7 (3:7), 9:7) на користь Надаля.

Поєдинок четвертої і першої ракеток світу вийшов справді фантастичним - безліч дуже красивих ударів, неймовірних розіграшів.

Перший сет виграв Надаль, зробивши брейк у сьомому геймі. Він же вийшов вперед і в другій партії, але повівши з рахунком 3:2, програв чотири поспіль гейми.

Третій сет Надаль виграв дуже легко, дозволивши Джоковичу виграти лиш один гейм.

В четвертій партії іспанець зробив брейк за рахунку 3:3, але серб одразу зробив ребрейк. За рахунку 5:5 Рафа знову взяв подачу Новака, але й той відповів брейком, коли Рафа подавав на матч.

На тай-брейку Джокович з першої подачі захопив перевагу і довів сет до перемоги.

Більше того, у вирішальному сеті Джокович сходу виграв два гейми. Далі суперники обмінювалися своїми подачами, допоки Надаль вирвав божевільний брейк за рахунку 3:4.

На Roland Garros немає тай-брейків у вирішальному сеті. Тож матч тривав до переваги в два гейми. Не витримали нерви у Джоковича. Серб "всуху" програв свою подачу за рахунку 7:8.

По завершенні матчу Новак швидко покинув корт, а Рафа поділився переможними емоціями з глядачами. Це був 36-й поєдинок між тенісистами - 20:16 на користь Рафи.

У фіналі Надаль зустрінеться зі співвітчизником Давидом Феррером або французом Жо-Вільфредом Цонга.

Нагадаємо, що Надаль є семиразовим переможцем Roland Garros.

Повʼязані теми:

Наступна публікація