Назло букмекерам. Збірна Польщі постарається пройти Португалію на Євро-2016

Назло букмекерам. Збірна Польщі постарається пройти Португалію на Євро-2016

Фото: Reuters

Що говорили головні тренери перед чвертьфіналом.

30 червня в Марселі відбудеться перший матч 1/4 фіналу Євро-2016, у якому зійдуться збірні Польщі та Португалії.

Що ж говорили головні тренери команд перед зустріччю.

Головний тренер збірної Польщі Адам Навалка

Фото: Reuters

"Ми вже довели, що здатні на багато що, але давайте дочекаємося матчу. Букмекери ставлять на Португалію, але ми знаємо свою силу і постараємося пройти далі.

Вся команда готова до зустрічі, але я не оголошую гравцям стартовий склад аж до останнього передматчевого тренування...

У нашого суперника є відмінні гравці в нападі, але і захищаються вони теж непогано. А особливо португальці небезпечні в контратаках. Чекаємо на важкий матч, але постараємося взяти гру під свій контроль".

Головний тренер збірної Португалії Фернанду Сантуш

Фото: Reuters

"Добре пам'ятаю, як керував збірною Грецією в матчі-відкриття Євро-2012 проти Польщі. У нинішній команді є гравці з того складу: Куба [Блащиковські], Левандовські та інші.

Зрозуміло, відтоді поляки сильно додали, це було добре помітно під час відбіркового турніру. Зрештою, вони перемогли Німеччину. Проте зустріч не матиме нічого спільного з матчем чотирирічної давності. Шанси команд на вихід у півфінал - 50 на 50....

Думаю, Польща схожа на Хорватію. Гра буде рівною, хоча з такою командою, як Польща, ми на цьому турнірі не зустрічалися. У неї є чіткий план на гру і налагоджений швидкий перехід з оборони в атаку. Видно, що за цим стоїть серйозна тренерська робота.

У них також є гравці, які можуть самостійно вирішити долю матчу. Ми вивчали їхню манеру гри і розіграшу стандартних положень. Коли м'яч буде у нас, постараємося використовувати їхні слабкі сторони".

Матч Польща - Португалія почнеться о 22:00 за київським часом.

Повʼязані теми:

Наступна публікація