"Не повинно бути соромно за свою гру": гравці "Динамо" прокоментували матч з "Наполі"

"Не повинно бути соромно за свою гру": гравці "Динамо" прокоментували матч з "Наполі"

Фото: Reuters

Динамівці вважають, що виглядали гідно.

Футболісти київського "Динамо" висловили свої думки після нічиєї з "Наполі" у Лізі чемпіонів, яка позбавила команду шансів грати у єврокубках.

"Біло-синім" залишилося провести останній матч - проти "Бешикташа" у рамках 6-го туру, який відбудеться 6 грудня у Києві.

АНДРІЙ ЯРМОЛЕНКО, півзахисник

"Вважаю, ми виглядали дуже гідно на тлі такого суперника. Нам не повинно бути соромно за свою гру. Думаю, наші вболівальники залишилися задоволені. Ми грали агресивно, намагалися пресингувати. Звичайно, не завжди це виходило, але вважаю, що зіграли ми непогано.

В атаці, звичайно, не все виходило, хоч і були передумови для хороших дій попереду. Але десь не вистачало останнього пасу, десь хтось із нас приймав невірне рішення. Але, повторюся, в цілому, як мені здалося, грали ми гідно".

ПАВЛО ОРІХОВСЬКИЙ, півзахисник

"З огляду на наше турнірне становище, нічия - це невдалий результат. Але, повірте, всі хлопці доклали максимум зусиль, намагалися виконувати те, що вимагав від нас тренер. А ось забити не вдалося - в цьому-то і проблема... У той же час ми були єдиною командою на полі, старалися, билися за клуб, за країну, в цьому плані, думаю, нас немає в чому дорікнути".

ЄВГЕН ХАЧЕРІДІ, захисник

"Головний тренер сказав нам зіграти надійно, не пропустити, а моменти попереду у нас будуть. В атаці ми грали не дуже гостро, але кілька контратак провели, правда, не забили.

Чи "Наполі" найсильніша команда в нашій групі? Я б так не сказав, на мій погляд, в нашому квартеті всі команди приблизно одного рівня, тож з усіма можна грати. На жаль, на початку турнірної дистанції ми втратили багато очок, і в подальшому було вже важко. А зараз шансів і зовсім немає".

МИКОЛА МОРОЗЮК, захисник

"Важко щось говорити. Якби ми перемогли... Але зіграли 0:0 і завершили виступи в Лізі чемпіонів. Тепер будемо готуватися до матчів чемпіонату. Звичайно, хотіли перемогти і довести в першу чергу собі, відповісти нашим критикам, але не вийшло. Вважаю, критика команди в певній мірі і суб'єктивна і об'єктивна.

Не розумію деяких людей. Критика на нас дуже впливає і тисне, ми не можемо не реагувати. Але таке футбольне життя - необхідно бути до цього готовим. Ми, як і раніше, продовжуємо працювати і віддавати на полі максимум. Думаю, ми виглядали гідно".

СЕРГІЙ РИБАЛКА, півзахисник

"Навіть не знаю, що сказати... Не виграли, значить, результат вже негативний. Добре, що сьогодні на полі було десять українців, багато молодих хлопців. Вважаю, ми непогано грали, хоча і не було якихось занадто небезпечних моментів. Нічия - закономірний результат".

Нагадаємо, що "Динамо" U-19 достроково виграло групу і вийшло у плей-оф Юнацької Ліги УЄФА.

Наступна публікація