Непереможний Тайсон заявив про готовність битися з Кличками

Непереможний Тайсон заявив про готовність битися з Кличками

Тайсон Ф'юрі з Володимиром Кличком / Фото: klitschkofans.livejournal.com

Тайсон Ф'юрі заявив, що поборов депресію і тепер може готуватися до великих боїв проти братів Кличків.

Англійський боксер Тайсон Ф'юрі заявив, що поборов депресію, яка була викликана проблемами зі здоров'ям його новонародженого сина, і готовий до великих боїв проти братів Кличків.

"Минулого року я кілька разів бився депресією. Але зараз я став зовсім по-іншому ставитися до життя - я зрозумів, що якщо в тебе негативні думки - ти нічого не доб'єшся в цьому житті. Зараз моє ставлення до життя стало більш позитивним, і я повністю сфокусувався на своїх цілях. Весь негатив пішов, і я вперше усвідомив, наскільки ж великим талантом нагородив мене Господь.

Мені потрібно було скинути багато ваги. Коли почалися проблеми з моїм сином, я не міг тренуватися - моя голова була забита зовсім іншим. Я набрав 32 кг зайвої ваги, і в мене пішло цілих два місяці на те, щоб зігнати цю вагу.

Ці тренування мене просто "вбили", але результат коштував витрачених зусиль - зараз я перебуваю в найкращій формі у своєму житті. У бою з Роганом я хочу довести, що мої критики були неправі. Я хочу відкрити світу нового Тайсона Ф'юрі і довести, що я готовий до боїв з братами Кличками", - сказав Тайсон у інтерв'ю Daily Star.

Зазначимо, що Тайсон провів на профірингу 17 боїв - 12 перемог нокаутом і 5 за очками. Наступний поєдинок Ф'юрі проведе 14 квітня проти співвітчизника Мартіна Рогана. Це буде бій за пояс чемпіона Ірландії.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація