Неймовірний м'яч: Луческу оцінив гол "Олександрії" у ворота "Шахтаря"

Неймовірний м'яч: Луческу оцінив гол "Олександрії" у ворота "Шахтаря"

Мірча Луческу / Фото: ФК Олександрія

Румунський фахівець поділився емоціями після кубкового поєдинку.

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу прокоментував результат першої зустрічі з "Олександрією" у півфіналі Кубка України.

Вона завершилася з рахунком 1:1. Румунський фахівець також дав оцінку голу суперника, який виявився неймовірно красивим.

"Після рахунку 1:0 вони створили собі ще один дуже хороший момент, коли могли забити. Але, напевно, і щастя було на їхньому боці, тому що в перші 20 хвилин ми повинні були вирішувати все: у нас були три гольові моменти... Але прийшов той неймовірний м'яч, який вони забили, і завдяки йому "Олександрія" повела в рахунку.

У другому таймі ми мали багато шансів. Один реалізували. Суперник був небезпечний при стандартних положеннях, при довгих передачах в нашу штрафну.

Я думаю, що господарі заслужили цей результат своїм бажанням і тим, як вони сьогодні інтерпретували всі ігрові моменти. Це складна команда, з якою непросто грати. Подивимося, що буде у другому матчі. В цілому задоволений результатом", - розповів Луческу.

Нагадаємо, в іншому півфінальному поєдинку "Дніпро" з мінімальним рахунком обіграв "Зорю". Матчі-відповіді обидві пари проведуть 11 травня.

Повʼязані теми:

Наступна публікація