Офіційно: наступний матч збірної України відбудеться за порожніх трибун

Офіційно: наступний матч збірної України відбудеться за порожніх трибун

Вболівальники не допоможуть збірній України у першій грі відбору на Євро-2020. Фото - Надія Мельниченко / Фото: Проспорт

Головна команда країни зіграє без глядачів у першій домашній зустрічі відбору Євро-2020.  

Як і повідомлялося раніше в ЗМІ, наступний офіційний поєдинок національної збірної України під егідою УЄФА пройде без глядачів.

Про це повідомив офіційний сайт федерації футболу України.

"Контрольно-етичний дисциплінарний комітет УЄФА прийняв низку рішень з приводу порушень правил безпеки та порядку на матчі кваліфікаційного раунду чемпіонату Європи 2016 року між національними збірними України та Іспанії, що відбувся 12 жовтня 2015 року на НСК "Олімпійський" у Києві.

За результатами рішення дисциплінарного органу, ФФУ повинна провести свій наступний домашній матч у змаганнях під егідою УЄФА за зачиненими дверима.

Крім того, національна асоціація зобов'язана сплатити штраф за порушення, які були зафіксовані протягом матчу, у розмірі 97 тисяч євро.", - йдеться у прес-релізі ФФУ.

Таким чином, збірна України зіграє за закритими дверима свій перший матч відбору на Євро-2020.

Нагадаємо, раніше УЄФА покарав двома матчами "бану" у єврокубках київське "Динамо".

 

Інсайд. Збірну України дискваліфіковано на 1 матч без глядачів за банер "Свободу героям війни" з кельтським хрестом. Чекаємо офіційної інформації від Газпром-уєфа.

Posted by Vitaliy Sheremeta on 27 листопад 2015 р.

Повʼязані теми:

Наступна публікація