Олександр Гладкий: я перейшов у "Динамо" не відбувати номер

Олександр Гладкий: я перейшов у "Динамо" не відбувати номер

Олександр Гладкий: я перейшов у "Динамо" не відбувати номер

Фото: ФК Динамо Київ

Які причини переходу футболіста "Шахтаря" у стан головного конкурента.

Такий дебют - пам'ять на все життя. Олександра Гладкого на "Олімпійському" освистували, ніби на ньому досі була футболка "Шахтаря", йдеться у сюжеті "Профутболу" на каналі 2+2.

"Cпасибі, що хоч трішки освистували, не так сильно, як я очікував. Думав, буде набагато гірше, чесно", - поділився футболіст інцидентом у грі з "Олександрією".

Гладкий в "Динамо" - трансферна бомба, найбільш несподіваний і найсуперечливіший перехід останніх років.

В Інтернеті бурхливо реагували не цю новину, дивуючись такому трансферу.

"Слава Богу я коментарі не читав, але я здогадуюся, що там могло бути написано. Але у кожної людини є своя думка, якщо на все звертати увагу, то можна з глузду з'їхати.

Найголовніше, що я для себе вирішив, що хочу почати нову сторінку в своєму житті, так я прекрасно розумів, що так станеться, буде багато розмов, буде багато негативу. Але мені не 15 і не 20 років, тому морально я був до цього готовий", - поділився Олександр.

Вперше моральну стійкість Гладкого перевіяли на тренувальній базі "Динамо". Місяць тому під час товариського матчу нападника освистували та ображали з трибун, хоч саме він відкрив рахунок. По перерві матчу відбулася жорстка розмова.

"Вони хотіли, щоб для мене "Динамо" не було, як кажуть, трампліном. Щоб не перебитися і піти кудись далі, а віддаватися на полі. Я запевнив, що приїхав не відбувати номер. Для мене "Динамо" не трамплін", - розповів нападник.

Коли екс-"гірника" полюблять уболівальники "Динамо"? Знає президент клубу Ігор Суркіс: "Гладкий заб'є перший м'яч… один, другий, десь дуже важливий м'яч заб'є і я запевняю вас, що його полюблять як і гравця "Динамо". В футболі - це нормальна практика, коли один гравець переходить в іншу команду".

Рішення залишити "Шахтар" вільним агентом було несподіваним. Одна з головних причин - відсутність Мірчі Луческу.

Ще одна причина - персональна зацікавленість тренера Сергія Реброва, він давно контактував з Гладким і хотів бачити його у своїй команді.

"Найголовніше було почути ... що він на мене розраховує, те, що він бачить мене у своїй команді, і те, що я йому потрібен. Після цих слів я остаточно вирішив, що я хочу перейти в київське "Динамо", - зізнався гравець.

Тепер у розпорядженні Реброва аж 4 форварди. Мораєсу, Гладкому, Кравцю і Теодорчику може бути затісно. Але конкуренції Олександр не боїться, а вважає, що для нього це добре.

Додавати і багато забивати Гладкому необхідно. Та й номер 7 на спині зобов'язує.

"Сімка" зобов'язує: які плани має Олександр Гладкий на київське Динамо

"Сімка" зобов'язує: які плани має Олександр Гладкий на київське Динамо

Повʼязані теми:

Наступна публікація