Олександра Лобода презентувала бутси Романа Зозулі на благодійному аукціоні

Олександра Лобода презентувала бутси Романа Зозулі на благодійному аукціоні

За останні два тижні благодійного аукціону вдалося зібрати понад 100 тисяч гривень.

У неділю в прямому ефірі програми "Профутбол" Олександра Лобода оголосила результати розіграшу другого лоту доброчинного аукціону на підтримку проекту "Здійсни мрію", куратором якого є ведуча ТСН Лідія Таран.

Футболка нової домашньої форми київського "Динамо" з елементами української вишивки від adidas з автографами гравців клубу та його головного тренера Сергія Реброва пішла з молотка за 40 100 грн.

Новим лотом аукціону стали ігрові бутси нападника збірної України та іспанського клубу "Бетіс" Романа Зозулі.

Торги відбуваються на сайті aukro.ua та на сторінці "Профутбол" у Facebook.

"Роман, дізнавшись про аукціон та історію Юрка, одразу передав свої бутси, в яких вибігав не один матч, з Іспанії, де наразі перебуває у складі іспанського клубу "Бетіс". Роман відомий волонтер, благодійник, патріот і просто прекрасна чуйна людина, якій не байдужа чужа біда. Саме за допомогою цього лоту ми будемо збирати кошти на лікування Юрка та здійснення його заповітної футбольної мрії. Закликаю кожного небайдужого українця долучитися до футбольно-благодійного аукціону!", - ділиться ведуча.

Ведуча разом з українськими футболістами прагне допомогти 12-річному футбольному вболівальнику Юрію Штрикалу з Полтави. У хлопчика вада слуху, через яку він змушений спілкуватися з людьми мовою жестів, до того ж, він бореться зі складною недугою - лейкозом. Юрко мріє зустрітися з українськими футболістами та побувати у Києві на тренуванні улюбленого київського "Динамо". Сподіваючись на одужання, хлопчик не полишає надії потрапити на справжній футбольний матч на відомому європейському стадіоні та побачити гру свого кумира Кріштіану Роналду.

Юрій Штрикало / Фото: Канал 2+2

Для детального обстеження і підготовки до операції трансплантації кісткового мозку маленькому футбольному вболівальнику Юркові потрібна велика сума, яку планується зібрати на благодійному аукціоні.

Кожен наступний лот Олександра презентуватиме щонеділі у прямому ефірі програми "Профутбол". Торги триватимуть тиждень. За правилами аукціону, стартова ціна лоту становить 1000 гривень.

Нагадаємо, що за останні два тижні благодійного аукціону Олександрі вдалося зібрати понад 100 тисяч гривень для лікування і здійснення мрії Юрка.

Проект "Здійсни мрію", створений за ініціативи ТСН та ВБФ "Крона", куратором якого є Лідія Таран, покликаний реалізовувати мрії тисяч тяжкохворих дітей, для яких кожен прожитий день - це диво.

Повʼязані теми:

Наступна публікація