Олександра Лобода за місяць благодійного аукціону зібрала понад 150 тисяч гривень

Олександра Лобода за місяць благодійного аукціону зібрала понад 150 тисяч гривень

Наступний лот - футболка півзахисника "Зорі" Олександра Караваєва.

У неділю в прямому ефірі програми "Профутбол" Олександра Лобода оголосила результати розіграшу чергового лота доброчинного аукціону на підтримку проекту "Здійсни мрію", куратором якого є ведуча ТСН Лідія Таран.

Бутси нападника збірної України та іспанського клубу "Бетіс" Романа Зозулі принесли 7 900 гривень. Благодійником став Андрій Дмитренко.

Під час недільного ефіру Олександра також презентувала новий лот - футболку півзахисника луганської "Зорі" Олександра Караваєва з автографами всіх гравців команди. Торги відбуваються на сайті aukro.ua та на сторінці "Профутбол" у мережі Facebook.

"Ми прагнемо залучати якомога більше футбольних клубів, щоб розширити кордони допомоги тяжко хворим діткам. До того ж, луганська "Зоря" - одна з найперспективніших команд чемпіонату України. Закликаю кожного небайдужого українця долучитися до нашого футбольно-благодійного аукціону!", - ділиться Лобода.

Ведуча разом з українськими футболістами прагне допомогти 12-річному футбольному вболівальнику Юрію Штрикулю з Полтави. У хлопчика вада слуху, через яку він змушений спілкуватися з людьми мовою жестів, до того ж, він бореться зі складною недугою - лейкозом.

Юрко уже зустрівся з футболістами "Динамо" та побував на їхньому тренуванні на базі в Кончі-Заспі. Хоча хлопчик не міг сказати про свої враження, очі видавали його радість! Він відчув себе одним з гравців команди, поганявши м'яча з Андрієм Ярмоленком, Артемом Громовим, Сергієм Сидорчуком, Миколою Морозюком та Євгеном Макаренком в іменній футболці, котру йому особисто вручив Олександр Шовковський.

Сподіваючись на одужання, хлопчик не полишає надії потрапити на футбольний матч на відомому європейському стадіоні та побачити гру свого кумира Кріштіану Роналду.

Для детального обстеження і підготовки до операції трансплантації кісткового мозку маленькому футбольному вболівальнику потрібна велика сума, яку планується зібрати на благодійному аукціоні.

Кожен наступний лот Олександра Лобода презентуватиме щонеділі у "Профутболі". Торги тривають тиждень. За правилами аукціону, стартова ціна лоту становить 1000 гривень.

Нагадаємо, що футболка нової домашньої форми київського "Динамо" з елементами української вишивки пішла з молотка за 40 100 грн.

Проект "Здійсни мрію", створений за ініціативи ТСН та ВБФ "Крона", куратором якого є Лідія Таран, покликаний реалізовувати мрії тисяч тяжкохворих дітей, для яких кожен прожитий день - це диво.

Повʼязані теми:

Наступна публікація