Олександра Лобода зібрала понад 265 тисяч гривень на лікування футбольного фаната

Олександра Лобода зібрала понад 265 тисяч гривень на лікування футбольного фаната

Фото - прес-служба каналу "1+1"

Новим лотом стала картина Джанні Оттавіані з автографом Андрія Шевченка.

Ведуча "Профутболу" на каналі 2+2 Олександра Лобода вже зібрала 265 770 гривень на лікування 12-річного футбольного фаната Юрія Штрикуля з проекту "Здійсни мрію".

У недільному ефірі Олександра презентувала на благодійні торги черговий унікальний лот - картину відомого італійського художника Джанні Оттавіані. Він присвятив колекцію колажів в техніці поп-арт футболу і своєму другу - Андрію Шевченку.

Цю картину майстер писав спеціально для музею "Мілану", і оригінал там зараз і зберігається. Копію Джанні передав Шевченку, а тренер збірної України передав її на благодійність зі своїм автографом.

Фото - прес-служба каналу "1+1"

Торги вперше відбуваються на новому аукціонному сайті. Стартова ціна - 1000 гривень.

Переможець торгів за цей лот отримує подарунок - м'яч від телеканалу 2+2 з автографами гравців збірної України з футболу.

Нагадаємо, що Лобода разом з футболістами, допомагає Юрію Штрикулю з Полтави. У хлопчика вада слуху, через яку він змушений спілкуватися мовою жестів. Він ще й бореться зі складним діагнозом - лейкоз.

Хлопчик вже познайомився з гравцями улюбленого "Динамо", також він мріє побувати на матчі за участю Кріштіану Роналду.

Проект "Здійсни мрію", створений за ініціативи 1+1 Медіа та ВБФ "Крона", під кураторством Лідії Таран, покликаний реалізовувати мрії тисяч тяжкохворих дітей, для яких кожен прожитий день - це диво.

Повʼязані теми:

Наступна публікація