Олімпійський чемпіон Верняєв сходив на тренування "Шахтаря"

Гімнаст отримав привітання від футболістів.

Олімпійський чемпіон Ріо-2016 Олег Верняєв відвідав ранкове тренування "Шахтаря" на базі "Святошин".

Верняєв прийшов на запрошення голкіпера Андрія П'ятова.

"Після того як Олег завоював "золото", я написав йому, привітав із перемогою. Не думав, що він відповідатиме. Та слово за словом, і, довідавшись, що він є фанатом "Шахтаря", запросив його до нас на тренування", - поділився воротар.

Після закінчення заняття футболісти і тренерський штаб привітали гімнаста з досягненнями на Олімпіаді. А потім зробили спільне фото.

Крім того, Верняєв отримав футболку з номером "13"

"Я залюбки відгукнувся на пропозицію приїхати на тренування й познайомитись із хлопцями. Давно прагнув побувати на занятті, наочно побачити процес та поспілкуватися з гравцями. Навіть прикро було: ми все-таки з Донецька, а ніяк не виходило зустрітись.

Адже я з дитинства вболіваю за "Шахтар". Взагалі, я маю одну мрію - повернутись на "Донбас-Арену" і знов побачити гру улюбленої команди на цьому чудовому стадіоні. Хлопцям хочу побажати не розслаблятись і здобувати перемоги в усіх турнірах", - сказав спортсмен.

Нагадаємо, Верняєв здобув у Ріо дві нагороди - "золото" та "срібло". Загалом Україна виграла 11 олімпійських нагород та посіла 31-е загальнокомандне місце.

Повʼязані теми:

Наступна публікація