Остання група паралімпійців повернулася з Ріо до України

Зустріти спортсменів прийшли сотні людей.

У ніч проти 23 вересня остання група паралімпійської збірної України повернулася з тріумфальних для себе Паралімпійських Ігор у Ріо-де-Жанейро.

В аеропорту "Бориспіль" приземлилися дзюдоїсти, волейболісти, каноїсти та легкоатлети, передає з місця події кореспондент ТСН Іван Гребенюк.

На відміну від учорашнього дня, офіційна частина зустрічі спортсменів була скорочена. Паралімпійців зустрічав міністр спорту Ігор Жданов. Окрім того, було багато волонтерів, воїнів АТО і просто киян. Загалом привітати українських спортсменів прийшло близько двохсот людей.

Нагадаємо, перша частина збірної України прибула у ніч проти 22 вересня. ТСН ініціювала акцію-зустріч паралімпійців - Зустрічаймо переможців. Обличчя ТСН разом із уболівальниками вітали Паралімпійську збірну України, яка повернулася з Ріо-де-Жанейро. У терміналі F аеропорту "Бориспіль" спортсменів зустрічали: Наталія Мосейчук, Марічка Падалко, Алла Мазур, Соломія Вітвіцька та Юлія Бориско.

Паралімпійці привезли до України 117 нагород. Іще ніколи вони не досягали такого результату – спортсмени посіли третє місце у світі в командному заліку, нашу збірну випередили тільки Китай та Велика Британія.

Повʼязані теми:

Наступна публікація