ПАОК - Металіст. Прогнози спеціалістів

ПАОК - Металіст. Прогнози спеціалістів

Гравці "Металіста" у Салоніках / Фото: metalist.ua

Вітчизняні футбольні фахівці поділилися прогнозами на матч ПАОК - "Металіст".

Сьогодні харківський "Металіст" дебютує в Лізі чемпіонів. Першим випробуванням для команди Мирона Маркевича буде віце-чемпіон Греції ПАОК.

Більшість вітчизняних фахівців вважають, що харків'яни вийдуть в наступний етап турніру.

Сергій Кандауров, колишній півзахисник "Металіста" - 1:1

"Сподіваюся, харків'яни в Греції зможуть забити. Гол у виїзному матчі дорогого коштує. На жаль, "Металіст" несподівано позбувся Горяїнова, що дає шанс ПАОКу. Великий мінус для господарів - відсутність підтримки трибун. Проте в складі греків чимало досвідчених виконавців, і немає жодних підстав сумніватися в класі і рівні їх майстерності".

Євген Назаров, колишній півзахисник "Металіста" - 0:1

"Футболісти "Металіста" намагаються грати в свою гру з будь-яким суперником. ПАОК не такий грізний противник, як, наприклад, команди з Німеччини, Іспанії. Сподіваюся, на настрій греків негативно вплине відсутність підтримки вболівальників. А от для харків'ян на першому місці має бути результат".

Сергій Єсін, колишній півзахисник "Металіста" - 0:2

"Металіст" провів три матчі в новому сезоні і всі їх виграв. А для ПАОКа майбутня гра стане першою офіційною в сезоні. Так що в частині практики у харків'ян очевидна перевага. До того ж, у греків новий тренер. А це означає, що гравцям потрібно час, щоб звикнути до його вимог, до його ігрової філософії".

Сотіріос Балафас, півзахисник "Говерли" - 1:0

"Мені неодноразово доводилося виступати за ПАОК в єврокубках. Мої екс-партнери завжди виходили на поле більш мотивованими, ніж в поєдинках внутрішнього чемпіонату. Найпомітніше було єднання футболістів і вболівальників ПАОКа, яких вважаю найкращими в Греції. Прикро, що вони не зможуть підтримати клуб із Салонік. І все ж, своє поле, вміння вичавити максимум зі створених декількох гольових моментів повинні допомогти господарям вирвати перемогу".

Нагадаємо, що матч розпочнеться о 21:00. Пряму трансляцію дивіться на телеканалі 2+2 та нашому сайті.

Повʼязані теми:

Наступна публікація