Павелко про провал збірної на Євро-2016: це наша спільна провина

Павелко про провал збірної на Євро-2016: це наша спільна провина

Павелко визначив винуватців. / Фото: Проспорт

Президент ФФУ поділився своїм баченням проблем головної команди.

Президент ФФУ Андрій Павелко у п'ятницю, 24 червня, провів у Києві спеціальну прес-конференцію за підсумками провалу національної команди на Євро-2016 у Франції.

Серед іншого бос вітчизняного футболу отримав і запитання про те, хто має понести відповідальність за невдалий виступ.

"Мені, мабуть, ніколи і ніхто з журналістів не міг дорікнути тим, що я відмовив комусь в інтерв'ю. Я поважаю журналістів.

Я зайшов у роздягальню наших хлопців і після матчу проти Північної Ірландії, і після гри проти Польщі. Я ходив говорити і з  вболівальниками, але я не зустрічав телекамер в обох випадках. Я ж не буду бігати по прес-центру і шукати телеканали! Це було б не дуже правильно. Тому, я не уникав коментарів і не уникаю відповідальності.

Звичайно, я несу відповідальність за результат. Всі ми несемо. Але також була група журналістів, які їздили до Франції за рахунок ФФУ, і  вони б не мали, на мою думку, висвітлювати нашу гру з такого боку. Ми їм допомагали, переїзд, проживання, все було забезпечено.

Канал "Футбол" в тому числі. Розумієте, був ажіотаж, штучне нагнітання перед Євро конфлікту Кучер-Степаненко-Ярмоленко, так було поставлено, ця тема була пріоритетом для них. Про який мікроклімат ти можемо тоді говорити? Якщо наш головний медійний партнер нагнітає становище у конфліктах? Чому ніхто не говорить про примирення? Роздували штучно всі проблеми, нагнітали ситуацію.

Я беру відповідальність, щиро кажу, що несу відповідальність і прошу вибачення за цей результат. Але давайте кожен візьме на себе теж відповідальність? Я вважаю, що люди, які роз'єднували збірну, мають теж визнати власну провину", - розповів Павелко.

Нагадаємо, що Павелко також розповів, коли збірна України отримає нового головного тренера.

Повʼязані теми:

Наступна публікація