Павлов: перше очко у груповому етапі Ліги Європи дорогого коштує

Павлов: перше очко у груповому етапі Ліги Європи дорогого коштує

Микола Павлов / Фото: vorskla.com.ua

Коментар Миколи Павлова після матчу "Ворскла" - "Стандард" у 3-му турі Ліги Європи.

Головний тренер "Ворскли" Микола Павлов в інтерв'ю телеканалу "2+2" прокоментував виїзний матч полтавців з бельгійським "Стандардом", в якому полтавці взяли перше очко у груповому турнірі Ліги Європи.

- Миколо Петровичу, що у вас на душі?
- Якщо ще враховувати, що ми 20 годин добиралися сюди, на цю гру, то те, що хлопці зробили, завоювавши перше очко у груповому етапі Ліги Європи, дорогого коштує. Я щиро радий і за хлопців і за нашу команду. І ще плюс вже настав день народження Олега Мейдановича Бабаєва, нашого президента, я думаю, це дуже-дуже хороший подарунок для нього.

- Ви не тренувалися на цьому стадіоні, не пробували поле. Як це відбилося на вас? Бо ми бачили вас і ваші емоції ... Дуже складно було?
- Ви знаєте, у мене колись був досвід в чемпіонаті України, коли ми приїхали на гру і не потренувалися на полі суперника. Тому я думаю, що тут нічого страшного немає. Я сказав: "Ви молоді, у вас ще сил бракує. Поспіть, відпочинете, погуляєте по місту замість тренуванні, а в грі ви повинні віддати все, що у вас є". Вони це зробили і я щиро радий за них.

- Чи знали ви про те, що "Стандард" - це команда другого тайму? Вони, як правило, додають у другій 45-хвилинці. Беручи до уваги те, що ви приїхали за таких форс-мажорних обставин, що ви сказали футболістам у перерві?
- Ви знаєте, в кінці були моменти, що трошки нас притиснули. Але, тим не менш, у другому таймі у нас було кілька моментів, яких не було в першому таймі, в другому ми могли десь на контратаці їх зловити. Я просто заспокоїв їх, сказав: "Хлопці, я думаю, вас повинно вистачити на другий тайм, але я думаю, що він буде набагато складнішим, ніж перший". Так воно і сталося.

- Судоми хапали Селіна, Ткачука. Що з ними відбувалося?
- У Селіна був забій, це я знаю. А Ткачук грає 5-6-7 гру взагалі в його житті в Прем'єр-лізі, а тут - груповий турнір Ліги Європи... Зрозуміло, його судоми почали зводити після того, як він вибив м'яч. Ми зробили заміну, звичайно, пожаліли хлопця.

- Ви зможете пробачити жовту картку Роману Безусу?
- Ви знаєте, ми його замінили, бо побоялися, що він отримає ще жовту картку і підведе нас, тим більше, йому суддя зробив попередження за симуляцію, наскільки я зрозумів, і ми його замінили. У нас в Україні і тут судять трішки по-різному.

- Що скажете полтавським уболівальникам після цього результату?
- Хочу попросити, щоб їх прийшло більше на домашню гру, коли ми будемо грати зі "Стандардом", і ми постараємося взяти очки і вдома, чого в попередньому матчі, з "Ганновером", ми не змогли зробити.

Читайте також:

"Ворскла" взяла перше очко у груповому турнірі Ліги Європи

Суркіс: такі "карвалольні матчі" краще не переживати

Сьомін: давайте привітаємо "Динамо" з дуже важливими трьома очками

Шевченко: слава Богу, що перемогли

Маркевич: "Металіст" боротиметься до останнього туру Ліги Європи

Київське "Динамо" нарешті перемогло у Лізі Європи

"Металіст" вдесятьох розгромив шведів у Лізі Європи

Стандард - Ворскла - 0:0. Коментар Павлова

Стандард - Ворскла - 0:0. Коментар Павлова

Повʼязані теми:

Наступна публікація