Павлов пояснив поразку "Ворскли" у полтавській битві

Павлов пояснив поразку "Ворскли" у полтавській битві

Микола Павлов / Фото: vorskla.com.ua

Микола Павлов прокоментував поразку від "Стандарду" у 4-му турі Ліги Європи.

Керманич полтавської "Ворскли" Микола Павлов проаналізував в інтервю каналу "2+2" гру полтавців у матчі 4-го туру групового етапу Ліги Європи проти бельгійського "Стандарду".

"Я переконався, що граючи з командами рівня "Стандарда", вони найменші наші помилки втілюють в голи. У першому голі дали можливість вільно пробити по воротах з тієї зони, з якої зазвичай не можна такого робити. Штрафний Даллку. Навіщо він його збивав на останній хвилині? Ну, і помилка Оберемка: перехопили, зробили передачу і забили.

Це зайве підтвердження того, що команда на класі може реалізувати свою перевагу. Хоча більше цих трьох голів може ще один удар був по воротах. У нас була якась перевага, але саме гостроти не було. Не вистачало Романа Безуса, який може перед штрафним майданчиком зіграти індивідуально. А так ми тільки розігрували, а до логічного завершення жодну атаку так і не довели.

Ми хотіли атакувати, хотіли забивати і в нас були шанси пройти тільки в одному випадку, якщо б ми перемогли. Навіть нічия позбавляла нас всіляких шансів. Тому, ми ризикували, хотіли перемогти, хотіли отримати шанс на наступні дві гри. А тепер, звичайно, наше становище дуже важке. Але будемо грати. Я думаю, цей досвід, який отримують Громов, Баранник, Янузі - безцінний і допоможе нам", - поділився Павлов.

Читайте також:

"Ворскла" програла найважливішу битву Ліги Європи

Всі результати 4-го туру Ліги Європи

СуперТайсон приніс "Металісту" перемогу над шведами

"Динамо" програло "Бешикташу" у Стамбулі

"Ворскла" програла найважливішу битву Ліги Європи

 

https://tsn.ua/tags/%D0%BF%D0%B0%D0%B2%D0%BB%D0%BE%D0%B2

Ворскла - Стандард - 1:3. Коментар Павлова

Ворскла - Стандард - 1:3. Коментар Павлова

Повʼязані теми:

Наступна публікація