Павлов розповів про проблему "Ворскли" перед матчем Ліги Європи

Павлов розповів про проблему "Ворскли" перед матчем Ліги Європи

Микола Павлов / Фото: vorskla.com.ua

Тренер "Ворскли" розповів про відносини футболістів з їх колишніми агентами, які продовжують стягувати гроші з гравців.

У Полтаві відбулася передматчева прес-конференція керманича "Ворскли" Миколи Павлова, приурочена до гри з бельгійським "Стандардом" у 4-му турі Ліги Європи.

На початку прес-конференції Микола Петрович розповів про проблему у відносинах футболістів з їх колишніми агентами, які продовжують стягувати гроші з гравців.

ВОРСКЛА - СТАНДАРД. Відеотрансляція о 20:00

- Настрій у нас хороший, за винятком однієї проблеми, яка не має відношення до футболу. Ми дізналися, що наші молоді хлопці, які вже проявили себе, уклали агентські угоди з деякими людьми. Я висловив хлопцям свою точку зору з цього приводу, вони розірвали ці контракти, але агенти продовжують стягувати з них гроші.

Природно, дехто зараз думає не про футбол, а про те, як з цієї ситуації з честю вийти. Якщо це не припиниться з боку агентів, то я звернуся до вас, журналістів, за допомогою, назву прізвища. Нехай країна знає про тих, хто це і як вони працюють.

- Команді не допоможе Безус, впораєтеся без нього?
- Та вже, другий тайм з "Металістом" всім сподобався, правда? Так, Безуса не буде, але повертається в стрій Краснопьоров. У такій грі виявляти тренерську геніальність і залучати багатьох нових не варто, так що ви вже знаєте наш склад.

- Які ваші шанси при грі від оборони або першим номером?
- Я не пригадую, щоб ми діяли другим номером, хіба що суперник нас змушує відходити, як це було в матчі з "Динамо" у другому таймі чи з "Ганновером" в першому. Будемо ставити задачу набрати максимум очок, оскільки в такому випадку у нас будуть шанси вийти з групи.

- Хто з ваших суперників по ЛЄ сподобався найбільше?
- Поки мені сподобався "Ганновер" у першому таймі нашої зустрічі. Ця команда на той момент була сильніша й досвідченіша за нас.

- Когось виділите у складі "Стандарда"?
- Я дивлюся за своїми гравцями, на суперника намагаюся уваги не звертати. Ван Дамм сподобався. Я його порівнював з кіноактором.

Читайте також:

"Ворскла" вирвала нічию на полі "Металіста"

Фанати "Ворскли" і "Таврії" побилися у Полтаві (відео)

"Ворскла" у феєричному матчі перемогла "Таврію"

Павлов: перше очко у груповому етапі Ліги Європи дорогого коштує

Повʼязані теми:

Наступна публікація