Петряк про зіткнення з Федецьким: Трішки потрапив під танк

Петряк про зіткнення з Федецьким: Трішки потрапив під танк

Фото: ФК Зоря

Хавбек "Зорі" не опускає руки перед травмою і мріє опинитися на Євро-2016.

Іван Петряк продовжує відновлення після травми в матчі з "Дніпром". Півзахисник зламав ребро в зіткненні з Артемом Федецьким.

"Я думаю, навіть якщо він хотів сфолити просто, може зірвати атаку, але я, принаймні, сподіваюся, що ні з якимись злими намірами, це точно. Тому що подзвонив мені одразу, щиро, я чув по голосу, вибачився. І може він хотів фол зробити, мікро фол, але так сталося, що вийшов не мікро трохи.

Підвівся, хотів спробувати продовжити гру, але я зрозумів, що не зможу, ще потім зробив різкий рух, не зміг ногу підняти і зрозумів, що це серйозно. Всередині все затиснуто, я спочатку думав не ребро, а може, щось з внутрішніми органами... Біль різка, дуже сильна. Але потім просто сказали - перелом ребра.

Частенько буває вуяають по ногах, нічого страшного. Я сам також іноді б'ю своїх суперників. Звичайно, не спеціально. Десь не встигаю, десь жорсткіше...це футбол, травмонебезпечний вид спорту, від цього нікуди не втечеш. Просто так вийшло, що я потрапив трошки не в той час, не під того...Артем і побільше мене, і ширше, і більший фізично. Можна сказати, трішки потрапив під танк.

У кого такої травми не було, важко пояснити, важко дихати, якийсь різкий рух, важко спати на боці, на спині. Неприємні відчуття, постійно різкий біль, колить постійно", - розповів Ваня програмі "Профутбол" на каналі 2+2.

Незважаючи на неприємну травму, Петряк залишається оптимістом і багато жартує. Але захоплюватися теж не можна. Від сміху ребро починає боліти.

"Важко, звичайно, посміятися добре, як я люблю. Але нічого страшного, в недалекому майбутньому, думаю, вже буду на всі 32 посміхатися", - прогнозує футболіст.

Особливо, якщо потрапить на чемпіонат Європи. Зараз це головна мрія півзахисника "Зорі". Він думає тільки про те, як швидше відновитися і набрати потрібну форму.

"Звичайно, я думаю, для будь-якого футболіста поїхати на чемпіонат Європи, це дорогого коштує. Я думаю, руки не опускаю, буду намагатися якомога швидше відновитися, а там вже подивимося, як вийде. Від мене мало що залежить. Але я думаю, я встигну", - додав Петряк.

За попередніми прогнозами, на відновлення гравцю знадобиться місяць.

Нагадаємо, "Дніпро" переміг "Зорю" з рахунком 2:1, напевно, у найкращому матчі чемпіонату України.

Зоря - Дніпро - 1:2. Як Петряк зіткнувся із Федецьким і отримав травму

Зоря - Дніпро - 1:2. Як Петряк зіткнувся із Федецьким і отримав травму

Петряк не опускає руки і сподівається відновитися до Євро-2016

Петряк не опускає руки і сподівається відновитися до Євро-2016

Повʼязані теми:

Наступна публікація