Підготовка збірної України: що змінилося у команді з приходом Шевченка

Підготовка збірної України: що змінилося у команді з приходом Шевченка

Фото: "Динамомания"

Сюжет програми "Профутбол" про нову збірну.

Збірна відкрита для усіх. Тепер наша головна команда проводить відкриті тренування для уболівальників, а прес-конференції тренера стали неначе святковою подією, йдеться у сюжеті "Профутбол" на каналі 2+2.

А ми змогли побачити футболістів, які тепер виступають за кордоном. Андрій Шевченко викликав усіх наших зіркових європейських легіонерів.

І якщо Кравець, Коноплянка та Зінченко хоча би мають якусь ігрову практику, то Зозуля, Федецький та Бойко взагалі не грають у своїх клубах. Відтак багато хто не розумів, чому до збірної викликаються ці футболісти.

Чи достатньо лише того, що вони стали частиною цією команди і багато зробили для неї в минулому? Чи повинен тренер викликати футболістів за їхніми сьогоденними спортивними показниками, чи все таки має керуватися загальними характеристиками футболістів? Відповідаючи на таке запитання, Шевченко навів приклад Богдана Бутка.

Після того як Шевченко став головним тренером збірної, шанс отримали багато молодих виконавців. Цього разу запросили Артема Бєсєдіна. У нападника "Динамо" всього шість матчів у Прем'єр-лізі. Але в останніх двох він грав у стартовому складі і щоразу забивав.

Бєсєдін ззовні ще не до кінця подібний на футболіста збірної - штани в шкарпетки тут ніхто не заправляє, але він пройшов уже всі молодіжні збірні.

Ця збірна стала молодшою, більш гнучкою, більш відкритою та веселою. Вона почала грати цікавіше та більше забивати. Але такий позитивний стан та добрі відгуки завжди будуть до перших проблем з результатом. А поки що з ним у збірної Шевченка все по плану.

Відкрита збірна: як Андрій Шевченко змінив головну команду

Відкрита збірна: як Андрій Шевченко змінив головну команду

Повʼязані теми:

Наступна публікація