Після того відео у літаку мені в Києві показували середній палець, але я їх розумію – Срна

Після того відео у літаку мені в Києві показували середній палець, але я їх розумію – Срна

Срна мав неприємності через пісню про "Динамо". / Фото: ФК Шахтар

Капітан "Шахтаря" розповів про своє життя у столиці України і знову розповів про свою скандальну пісню. 

Капітан донецького "Шахтаря" Даріо Срна розповів, що йому комфортно живеться у Києві, хоча і зізнався, що мав неприємні інциденти після свого вчинку у літаку після скандального матчу своєї команди проти "Динамо".

"Моя родина живе зі мною у Києві. Донька скоро піде в американську школу, син – в дитячий садок. Звикаємо до життя тут. Для них це теж важкий період – вони звикли до Донецька, ми купили там будинок, записали дочку в школу, у дружини з'явилися друзі. Але є люди, які перебувають у ситуації гіршій, тому ми не повинні скаржитися.

У Києві більший вибір ресторанів, магазинів і подібних місць. Але все, що є в Києві, є в Донецьку – втричі менше, але є. Дуже багато донеччан тут, постійно зустрічаю. І самі кияни дуже приємні. Ми завжди будемо вдячні Києву за те, що так добре нас прийняли. І я завжди буду говорити: "Дякую, Львове". Без підтримки Львова ми, можливо, і не домоглися б такого результату у Лізі Європи. Навіть у Києві ми постійно відчуваємо підтримку – в ресторані, магазині спілкуєшся з людьми, вони розуміють наше становище, переживають. Спочатку були якісь проблеми і сьогодні трапляються неприємні ситуації, але це все швидко забувається.

Негатив? Хіба що після цієї пісні в літаку – одна або дві людини показали мені середній палець. Але я їх прекрасно розумію, бо сам винен. Я хотів би ще раз все пояснити. Я взагалі не знав, що це гімн "Динамо", просто чув цю пісню. Думаю, футболісти "Динамо" теж не знають гімну "Шахтаря". Я зробив це в нашому літаку, перед своїми друзями, а виявилося, що нас зняли на відео і потім злили це в інтернет. Ми робили фото і просто почали співати.

Хто злив відео? Неважливо, хто це. Вони вчинили непрофесійно. Я не хотів нікого образити, не думав, що це вийде на публіку. Але всі ми люди і помиляємося. Коли зробив помилку – треба вибачитися. Я не міг переварити це в собі, капітан "Шахтаря" не може такого собі дозволяти.  Наступного ж дня я прокинувся, одразу зв'язався з прес-службою і зробив заяву. Я вчинив негарно і нешанобливо, тому прошу вибачення. Я не повинен любити "Динамо", але повинен його поважати", - розповів Даріо сайту ua.tribuna.com.

Зазначимо, що Срна подовжив контракт з "Шахтарем", з який виступає з 2003 року.

Нагадаємо, що в квітні Даріо став рекордсменом в історії "гірників" за кількістю зіграних матчів. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація